facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pitta Nur Oostende

Pitta Nur Oostende

Geschiedenis

Voor de lekkerste Pitta in Oostende

Adres: Torhoutsesteenweg 132, 8400 Oostende, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0488288054
Stad: Oostende
Route: Torhoutsesteenweg 132
Postcode: 8400


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 00:00
Dinsdag: 17:00 - 00:00
Woensdag: 17:00 - 00:00
Donderdag: 17:00 - 00:00
Vrijdag: 17:00 - 02:00
Zaterdag: 17:00 - 02:00
Zondag: 17:00 - 00:00


op zoek naar gerelateerd: Beste pita Oostende, Pitta Oostende Torhoutsesteenweg, Take away Oostende
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pita Kemer Pita Kemer 430 meter Beste van Oostende en omstreken.... en super bediening. Om mee te nemen of ter plaats...
Recensies
Na een ziekenhuisbezoek vriend met een virusbesmetting hadden we honger en bij het zien van al die lovende recensies dachten we: 't is nur of nooit. Zonder reservatie toch een tafel voor 7 kunnen krijgen en à la carte besteld: frieten, pitta, durum en zelfs een kapsalon voor onze pas genezen vriend. Lekker! Helaas kan ik niet het maximum aantal sterren geven aangezien 1 iemand van onze groep halverwege zijn durum mix met looksaus is doodgevroren in het eetzaaltje ... daarna nog wel even van zijn overgebleven durum geproefd en ook die was heel geslaagd. Doe zo voort Nur!
Sinds de opstart van de zaak tot nu altijd heerlijke pitta's gegeten!
Lekker broodje met kip en groentjes. Volgende keer komen we terug en posten we nog meer foto's . Aanrader goeie kwaliteit.
Lekker eten en grote portie VriendelijkEten: 5/5
De beste pittaschotels en durum dat ik ooit al heb gegeten. Ook de frieten zijn perfect gebakken! Wij rijden er met heel veel plezier tot in Oostende voor. Ik durf te zeggen dat dit de beste pitta-zaak van België is. Heel erg verzorgd en proper! De schotel zijn ook voldoende groot. Alle prijzen zijn heel correct. Een echte aanrader!
Prijzen zijn gestegen naar 7euro voor kleine pitta en 9 voor grote, maar de pitta blijft even lekker.
De zaak mag wat opgefleurd worden.
Koud en ongezellig om er te eten, kebab is lekker. Onvriendelijke bediening, mevrouw al ruim 10 jaar wonen/baten ze hun zaak hier uit spreekt nog altijd geen woord nederlands. Interieur heeft dringend een opknapbeurt nodig !!!
Al jaren ben ik klant bij hun en ben altijd tevreden geweest voor mij blijft deze de best pita van oostende
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid