facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pitta Melita

"In onze zaak, gelegen in het centrum van Zottegem, bieden wij zowel pita gerechten alsook traditionele vlees- en vis gerechten aan. Alles wordt met passie en oog voor detail klaargemaakt in een modern én proper kader. Uiteraard kan je ook bij ons terecht voor een ruim aanbod aan dranken en desserts. Bekijk gerust onze kaart en ontdek de suggesties van de chefs!"
Adres: Heldenlaan , Zottegem 9620, BE
Stad: Zottegem
Route: Heldenlaan
Postcode: 9620



op zoek naar gerelateerd: Pitta Melita take away, Pitta Melita openingsuren, Pitta Melita, Avelgem menu, Melita menu, Spaghetti Zottegem, Hamburger Zottegem, Pitta Melita Zulte, Pitta melita Harelbeke
Recensies
Prijs-kwaliteit is top! Zowel de gerechten van de brasserie als de gerechten van de pita zijn aan te raden. Steeds zeer grote porties! Gezellig interieur en vlotte en vriendelijke bediening. Zeker en vast een aanrader!
Lekker eten! Eigenaar altijd vriendelijk. Maar tijdens het eten vragen achter mayonaise of extra drinken , dat komt er niet door… Bediening kan iets beter. Eten is zeker top! Ik mis Turkse pizza
Wellicht ligt het aan het feit dat we er op een zaterdagavond gingen.... Superdruk. En dan moet het snel gaan. Eigenlijk te snel. Dan blijf je na het eten niet even zitten om nog iets te drinken. Ten we vertrokken stond er zeker 15 man te wachten om plaats te nemen. Het eten is wel verzorgd en lekker. Bediening is vriendelijk.
Jha zeer lekker niet aangenaam om te eten en het volk praat slecht Nederlands maar het eten is wel top. Geen Bancontact wel echt shitttttEten: 5/5
Pitta melita een goudmijn in het centrum van Zottegem. Niet enkel typische gerechten voor een pitta zaak worden er geserveerd maar ook brasserie gerechten. Voor elk wat wils dus... . De zaak is zeer proper en het personeel super vriendelijk. De snelheid van bediening is verbluffend. Drank binnen de 3min en eten 10 a 15min wachten. Voor porties van klein tot zeer groot kan hier zeker ook terecht! Kortom een verzorgde snelle hap voor zowel groot als klein.
Is een plaats waar je terecht kan voor een snelle hap. Gratis WiFi niet beschikbaar voor de klant.Eten: 3/5
Een van de beste pita’s in de streek! Altijd lekker, verzorgd en snelle bediening! De bijgevoegde foto is een groot pita broodje.
Lekker, meer dan genoeg. Highly recommended.Eten: 5/5
Goede ontvangst en relatief toegankelijk voor rolstoelgebruikers, er is ter hoogte van de stoep een kleine opstap van 10-15cm en binnen is er een aangepast hellend vlak, het beklimmen ervan gaat moeizaam op eigen kracht maar het personeel zal je hierbij steeds helpen. De gerechten zijn goed voorbereid en voldoende ruim, grotere borden worden niet altijd volledig genuttigd. Hoewel het geen grote gastronomie is heb je zeker kwaliteit voor de prijs die je er betaald. Deze valt bij uitstek binnen mijn top 20 voor de aanraders in de Vlaamse Ardennen.
Veel keuze Grote porties Vriendelijk en veel personeel Mooi interieur en veel plaats Spijtig genoeg nog nooit het speciaal vuur zien branden dat centraal in de eet ruimte staat Normale prijzen en heel laat open in weekend ! Beste pitta van de streek Alles wat we al besteld hebben in het verleden was steeds in orde en heel lekker !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid