facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pitta Ludwig

"pitta/pizza/pasta/kapsalon/hamburger/snack/drank/tacos ludwig"
Adres: Sleidinge-Dorp 44 , Evergem 9940, BE
Telefoonnummer: 09 344 90 99
Stad: Evergem
Route: Sleidinge-Dorp 44
Postcode: 9940



op zoek naar gerelateerd: Italiaan Sleidinge
Recensies
Steeds hetzelfde!! Ik heb nu voor de 3de keer een bestelling geplaatst en weeral is deze heel laat geleverd!!!Na 1u25min maar eens gebeld en kreeg ik te horen dat ons eten net klaar is en hij nog wacht op zijn koeriers maar dat ik me geen zorgen hoefde te maken dat ons eten wel nog warm zal zijn! Zonder enige excuses of noem maar op! Dit was de laatste keer dat ik het nog een kans gaf! Voor mij persoonlijk geen aanrader!
De beste pizza die ik ooit in mijn leven heb gegetenEten: 5/5
Na 2u10 wachten mochten we eindelijk onze 2 kleine pita´s ontvangen. Was ik naar Brussel op en af gereden om een pita was ik sneller thuis, en was hij vermoedelijk ook veel lekkerder geweest. Een compleet koud, uitgedroogd broodje met weinig vlees, tomaten terwijl uitdrukkelijk gevraagd werd deze er niet op te leggen. Als je geen zin meer hebt om kwaliteit te leveren stop er dan gewoon mee want dit trekt op geen hol.
Ik hou van de pizza's hier, moet het proberen Eten: 5/5
Erg teleurgesteld in de service! Via take away besteld. Na 1 uur nog steeds geen levering. Contact opgenomen met de zaak waarvan werd gezegd dat de bestelling onderweg was om na 2 minuten weer een telefoon terug te krijgen dat onze bestelling nog gemaakt moest worden om vervolgens nog eens opgebeld te worden dat de bestelling geannuleerd was & erna nog eens uitgescholden te worden door de zaak omdat wij dit niet oke vonden. Vind dit een heel vreemde service! Verschrikkelijk gewoon! Dit verdiend zelf geen 1 ster. Bestellen nooit meer bij hun!
Super gewoon ;
Meer dan 3u wachten op ons eten al 2x gebeld en zouden al na 2u elk moment kunnen aankomen nog steeds niks!
Na 2u15 eindelijk ons eten in ontvangst mogen nemen. We hadden nog gebeld en kregen te horen dat de bezorger 4 bestellingen meehad. Wij kregen dus nog net lauw eten. De frieten waren slap, de grote kapsalon van mijn man was net een kleine en mijn schotel een mini. Pizza calzone ook besteld, en was ook niet te vreten. 29€ in de vuilbak gesmeten. Hoe een zaak als deze nog 5sterren kan krijgen is mij een raadsel. Of mss zijn het vriendjes van de eigenaars. Wij bestellen hier nooit meer!
Meer dan 1h45 moeten wachten op ons eten , en dan eten zelf sleschte wat ik al ooit gegeten heb. Bicky burgers die geen bicky burgers zijn , broodjes aangebakken . fricandel opgesneden en zo gebakken tot ze helemaal opgedroogd zijn en veel te veel gebakken + een klein bakje frieten die koud slap en vettig waren en dat allemaal na bijna een extra telefoontje en bijna 2h wachten ! Nooit meer dus
Zeer slecht moest 45 minuten wachten voor 2 Franse hamburgers en ben voedsel vergiftigd
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid