facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pitstop

Pitstop
Adres: Leopoldlaan 97, 9900 Eeklo, België
Telefoonnummer: 09 378 55 06
Staat: Vlaams Gewest
District: Oost-Vlaanderen
Stad: Eeklo
Route: Leopoldlaan
Huisnummer: 97
Postcode: 9900


Openingstijden

maandag: 08:30–18:00
dinsdag: 08:30–18:00
woensdag: 08:30–18:00
donderdag: 08:30–18:00
vrijdag: 08:30–18:00
zaterdag: 08:30–18:00
zondag: Gesloten

Recensies
Vandaag naar de carwash geweest. Waarbij onze BAND open gescheurd is, maar natuurlijk werd de schuld op ons gestoken. Hebben de video’s bekeken waarbij effectief gezien werd dat het door de machine kwam, maar nee het blijft onze schuld. Misschien waren wij met kapotte banden naar hun gereden zeiden ze. Toevallig was er vorige week nog een klant waarbij het was gebeurd, die ook toevallig met kapotte banden kwam. Dure grap, belachelijk personeel met 0 verantwoordelijkheid. “Hier is een e-mail, moet maar sturen” te gek voor woorden. Dus als je toe bent aan nieuwe banden, kun je bij pitstop terecht, anders geen aanrader. En nogmaals, voor vriendelijkheid ben je hier ook aan het verkeerd adres. 0 sterren maar moest minstens 1 ster geven, wat zelfs te veel is.
Prijzig maar je komt mooi voor de dag..Top de mattenreinigers en stofzuigers overdekt. Eén klein minpuntje voor de full service zouden je velgen ook echt proper mogen zijn en dat was niet het geval..mr verder super gereinigd .
1e keer carwash bezocht dus weet niet goed hoe alles werkt. De dame met de hogedrukreiniger luistert niet naar mij. Enige wat ze zegt allé vooruitrijden. Ik zeg dat het de eerste keer is maar totaal geen begrip. Hoe kan je zo onvriendelijk. Echt grof. Zo iemand maakt een zaak kapot. Nu ging mijn man er voor de 1e keer en hij maakte net hetzelfde mee. Wat een arrogantie. Een beetje behulpzaam zijn en vriendelijk zijn kost niets en maakt u zoveel mooier. Ook tegen andere mensen hoorde ik ze roepen. Auto was ook helemaal niet proper. We betalen er wel dik voor. Wij raden deze carwash niet aan. Verdient geen enkele ster.
17euro betaald full wash. Links rechts vuiligheid hangt er nog op. Volgens mij goedkoopste programma kiezen. Want het is allemaal zelfste. Jammer!. Ik raad aan carwash N9 Lievegem liever wat verder rijden en deftig laten wassen!.
Mijn vriendin en ik zijn met onze wagens naar Pit Stop gegaan. Wij hebben een grote kras van 10cm ontdekt op de wagen van mijn vriendin. Op mijn wagen zit het vol met vlekken die ik er zeer moeilijk afkrijg. Het is wel een efficiënte carwash, dat moet ik zeker meedelen. Maar dit zijn serieuze kosten. Het was mij ook opgevallen bij een andere klant, dat zijn klep van zijn wagen om op te laden, gewoonweg losgekomen is. Ik raad de mensen alleszins niet om naar pitstop te komen. Als u niet het risico wilt lopen om krassen te verkrijgen op uw wagen, dan raad ik u aan om niet te gaan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid