facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pitaverne Wilrijk

Pitaverne Wilrijk

Info

Bij ons kan je steeds terecht voor een lekkere pita! Hier wordt zowel het vlees als de sauzen in eigen keuken vers klaargemaakt.

Geschiedenis

Bij ons kan je steeds terecht voor een gezellig hapje met familie, alleen met 2 en zelfs met grotere groepen. Wij staan steeds open voor suggesties en opmerkingen om jullie nog beter te kunnen tevreden stellen.

Adres: Boomsesteenweg 233, 2610 Wilrijk, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 038280463
Stad: Wilrijk
Route: Boomsesteenweg 233
Postcode: 2610


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 01:00
Dinsdag: 17:00 - 01:00
Woensdag: 17:00 - 01:00
Donderdag: 17:00 - 01:00
Vrijdag: 17:00 - 03:00
Zaterdag: 17:00 - 03:00
Zondag: 17:00 - 01:00


op zoek naar gerelateerd: Pitaverne Edegem, Pitaverne Mortsel, Pitaverne menu, PitaVerne Wommelgem, Pitaverne Essen, Pitaverne takeaway, Pitazaak in de buurt, Pitaverne Online
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Frituur Mik Mok Frituur Mik Mok 207 meter Niet de beste in de buurt maar zeker niet de slechtste altijd vriendelijke bediening ...
Mezze Bar Efes Mezze Bar Efes 409 meter Steeds een zeer leuke en vriendelijke bediening,een zeer propere keuken,waar ze hygië...
MóN Wilrijk MóN Wilrijk 2 km Voor de eerste maal hier geweest, ondanks dat sommige reviews niet positief waren zij...
Kababu Kababu 6 km Shoarma Ipv kip gekregen. Eten is lauw en niet smakelijk. Spijtig, vroeger wel lekker...
Recensies
Een lekkere pita eten in een rustige, gezellige sfeer? Dan ben je in Pitaverne op het juiste adres. Naast hun zeer goede gerechten, is de vriendelijkheid van de kok één van mijn redenen om hier terug te komen. Verwar het niet met een doorsnee kebapzaak. Achterin is er ook een terras waar je in de zomer kan genieten van je diner. Ik mag de sauzen zeker niet vergeten te vermelden, want enkel voor deze sauzen met een portie friet zou ik zelfs willen komen! P.S. Vergeet niet iets te drinken aan de toog, en een babbeltje te voeren met Sedat kok en eigenaar!
Vroeger altijd dik in orde maar is niet meer wat het was. Het geld niet waard! En dus ook de laatste keer dat we hier besteld hebben.
Prijs, kwaliteit en smaak zijn gewoon top! Je kan niet verkeerd gaan met de kebab schotel!
Altijd 'goeie marchandise' toen ik nog in Wilrijk woonde. Jaren niet geweest dank u, corona maar nog steeds de moeite. Interieur is ondertussen opgefrist wat maakt voor aangenaam zitten. Vriendelijke crew. Prijs/kwaliteit 10 op 10. Top. Parkeren: Parkeren kan voor de deur of aan de overkant onder het viaduct van de A12.
Zeer lekker. Een kleine schotel pita vult goed, en is heel goed bereid. Goede smaak en knapperige toets. Echter wel maar een kleine sla en afwerking voor de hoeveelheid, geen 12 euro waard. Ook wordt de grote schotel met een assortiment sauzen na licht hygiënisch gebruik toch helemaal weggeworpen in de vuilbak. Ook is er 15/10/2021 geen bancontact, dus neem cash mee om te betalen. Aan te raden als je grote honger hebt, de kleine schotels zijn hun geld niet waard. Kom ook met meer eten zodat ze die sauzen niet moeten weggooien. Vriendelijke uitbaters wel.
Top zoals altijd, perfecte bediening, heel vriendelijke mensen
Zonder twijfel BESTE Pitazaak van Antwerpen en nog verder.. Heel vriendelijke mensen ook !
Heb net een gyros schotel gaan afhalen. Kom er al jarenlang regelmatig , maar na vandaag is het gedaan voor mij. Bij thuiskomst merkte ik op dat mijn vlees gewoon te lang gebakken was. Vreselijk uitgedroogde en verbrande smaak. Is de eerste keer dat me dit is overkomen hier , misschien omdat de baas er momenteel niet is en zij jonge vervanger te druk bezig was om te praten ipv naar zijn vlees te zien? Mij zijn ze in ieder geval kwijt als klant. Slechtste portals dat ik ooit al heb gegeten.
Net een grote en kleine pita schotel besteld. Zeer lekker MAAR... Bijde porties hadden evenveel vlees. Ik bel om te melden dat ik 2 kleine schotels ontvangen heb. Ik kreeg als antwoord dat ik 2 broodjes heb gekregen dus dat dit een grote schotel was. Jammer maar helaas een toekomstige vaste klant verloren.
Super lekker echt een aanrader. Super vriendelijke mensen. Ga zeker nog terug komen.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Pitaverne Wilrijk met het openbaar vervoer


Wilrijk J. Moretuslei 10 meter
359
500
Wilrijk J. Moretuslei 80 meter
142
359
500
Wilrijk Boomsesteenweg 170 meter
22
Wilrijk Boomsesteenweg 200 meter
22
Wilrijk Boekstraat 270 meter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid