facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pita Ster

Pita Ster

Info

Pita Ster

Geschiedenis

In PitaSter bent u steeds welkom voor een hapje en een drankje. Op onze unieke locatie in Anwerpen zuid, in de schaduw van de waterpoort, bent u in het midden van het trendy zuid. Met voldoende te beleven in de buurt, zitten we hier in een stadsdeel dat niet slaapt.

Pita is de westerse omschrijving voor döner kebab (döner betekent "draait" in het Turks) dat van oorsprong een Turks vleesgerecht van lamsvlees is. Vaak worden tegenwoordig ook veel andere vleessoorten gebruikt zoals kip, of kalfsvlees. Dit vlees is bewerkt met kruiden. De oorspronkelijke döner (Yaprak döner) bestaat uit een staaf die belegd is met afwisselend een laagje gekruid kalfsvlees en een laagje vet. De staven worden aan een staande grill verhit, en in platte stukjes gesneden met een speciaal mes of een elektrisch snijapparaat. Vervolgens wordt het geserveerd als schotel met sla, tomaat, ui en frieten, of als broodje waarbij verschillende soorten brood of durum (betekent letterlijk "opgerold") wordt gebruikt.


Bij PitaSter hebben we ons als doel opgelegd om de STER te worden van alle pita zaken. bij ons geniet u van de beste kwaliteit pita zoals u deze graag op u bord zou willen zien verschijnen.

Kom eens langs en proef zelf. Wij zijn ervan overtuigt dat u ervan zult genieten.



"In PITA DURUM STER bent u steeds welkom voor een hapje en een drankje. Op onze unieke locatie in Antwerpen zuid, in de schaduw van de waterpoort, bent u in het midden van het trendy zuid. Met voldoende te beleven in de buurt, zitten we hier in een stadsdeel dat niet slaapt.Bij Pita Durum Ster hebben we ons als doel opgelegd om de STER te worden van alle pita zaken. Bij ons geniet u van de beste kwaliteit pita zoals u deze graag op u bord zou willen zien verschijnen."
Adres: Gillisplaats 5 , Antwerpen 2000, BE
Telefoonnummer: 03 237 35 99
Stad: Antwerpen
Route: Gillisplaats 5
Postcode: 2000


Openingstijden

Maandag: 10:30-03:00
Dinsdag: 10:30-03:00
Woensdag: 10:30-03:00
Donderdag: 10:30-04:00
Vrijdag: 10:30-04:00
Zaterdag: 10:30-04:00
Zondag: 10:30-04:00


op zoek naar gerelateerd: pita ster openingsuren, pita waterpoort menu, pita ster menu, finjan, pita waterpoort antwerpen, pita schotel, pita waterpoort openingsuren
Recensies
Gewoon goeie pita, gezellige locatie, vriendelijk personeel. Goede porties
Waanzinnig lekkere verse kebab in een kraakvers broodje. Sympathieke bediening.
Take Away ni te doen voor een vleesschotel betalen en vegetarisch krijgen al de tweede keer bij een bestelling de sauzen betaald en niet gekregen en we zijn pertang goede klanten ter plaatse gaan eten nooit een probleem gehad. Wij zijn echt teleurgesteld.
Hier moet je zijn voor de pita van Antwerpen!
30min wachten terwijl anderen hun bestelling steeds eerder krijgen. Ze hadden zogezegd via telefoon besteld maar moesten alles nogmaals doorgeven aan de toog. Maak dat een ander wijs. De durum is vrij droog.
Altijd heel lekker. Maar jammer dat het 45min duurde eerder je aan onze bestelling begon. Het is niet ok als er 10 klanten na ons binnen komen en hun bestelling krijgen. Je dan voorstelt of je het bij een concurrent kon gaan halen en daarop onze bestelling wijzigt want anders zag je het zelf niet lukken.
Goeie durum kip mammoet look!
Ik heb nog niet eerder meegemaakt dat ik serieus moest gaan nadenken over de mate van bederf van vlees. Als je merkt dat het vlees bedorven is dan gooi je het gewoon weg! Dat de uitbater bedorven vlees verkoopt, zegt iets over het gebrek aan vakbekwaamheid.
was echt een goede dürüm
Perfect eten en aardig en goed personeel
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Pita Ster.

Antwerpen turks

openingstijden, locatie, vervoer. Gillisplaats 5 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Pita Ster adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Pita Ster. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Pita Ster delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pita Waterpoort Pita Waterpoort 38 meter Prachtige locatie naast de Waterpoort en binnenkort ook het nieuwe park. Gezellig taf...
Muro Muro 45 meter Gezellig Turks restaurant met mooie, uitgebreide menukaart. Lekkere gerechten met een...
Kumpir 2 Kumpir 2 198 meter Heel tevreden, ik ben vaker gegaan en elke keer heel tevreden er uit gegaan. Ik zie d...
Troy Mezze & Grill Troy Mezze & Grill 436 meter Zeer vriendelijke uitbaters, zeer snelle service. Lekker vers eten. Troy mezze tafel ...
Moza Moza 436 meter Lekker gegeten. Alles ter plaatse vers bereid. Vriendelijke bediening.
Cypro Cypro 494 meter Wij vonden het maar matig. Leuke setting, zeer vriendelijke bediening, gezellig en le...
Nur Kebap Nur Kebap 592 meter Top eten, zeer vers, top service, een van de betere int stad.
Beykonak Restaurant Beykonak Restaurant 601 meter Ideaal restaurant met Turkse keuken. Elke dag verse soep en vleesgerechten op grill.E...
Mevlana Pide Salonu Mevlana Pide Salonu 647 meter Goede smaak en echt veel keuze in de pide soorten.
Kumpir Eethuis Kumpir Eethuis 2 km Een heel goede eetzaal, met één aardappel gerecht kan je zeker een heel middag als ni...
Dönerland Dönerland 2 km Besteld via Uber Eats maar bestelling nooit ontvangen. Bestelling is niet geannuleerd...
Simit Sarayi Simit Sarayi 2 km Zonet langs geweest bij Simit Sarayi. Overduidelijk een groot verschil met wat ik gew...
kababu kababu 2 km Shoarma Ipv kip gekregen. Eten is lauw en niet smakelijk. Spijtig, vroeger wel lekker...
Express Pita Express Pita 2 km De slechtste snack die ik ooit heb gezien. De döner is zo gaar en hard, gewoon wal-ge...
Mixor Kebab 2 Mixor Kebab 2 2 km Eten was koud en personeel was onbeleefd.
Mixor Kebab Mixor Kebab 3 km Heerlijk plek en zijn tot laat open. Makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. 5...
Poyraz Pide Poyraz Pide 3 km Vriendelijke man en fijne zaak. Erg lekkere pide's. Niet naartoe gaan voor de sfeer v...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid