facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Piscine Nausicaa Waterloo

"La piscine "Nausicaa" est constituée d'un grand bassin 25m et d'une pataugeoire. Outre ces deux bassins, le complexe dispose également d'un toboggan et d'un hammam.En été, lorsque le temps le permet, le toit ouvert, venez profiter d'un moment de détente dans notre solarium !"
Adres: rue Théophile Delbaar 33, 1410 Waterloo (België)
Telefoonnummer: +3223541270
Stad: Waterloo
Route: rue Théophile Delbaar 33
Postcode: 1410



op zoek naar gerelateerd: Piscine Waterloo prix, Piscine ouverte Waterloo, Piscine Huizingen, Piscine de Waterloo horaire
Recensies
Zeer teleurgesteld... Om 10 uur aangekomen, het dak was niet open... Technisch probleem. Er is ons verteld dat het dak om 12.00 uur opengaat en vervolgens om 14.00 uur. Maar we vergeten niet te zeggen dat het zwembad tijdens de lunch sluit Er zijn slechts 2 zwembaden... 1 voor kinderen en een groot zwembad voor baantjes.... Dus hoe geniet je van het zwembad? Neem een ​​hoed mee!
Uit de leerbaan worden gezet waar mijn dochter ook leerde zwemmen, maar zonder haar plaats te hebben gereserveerd, was onaangenaam voor mij, maar vooral voor mijn 5-jarige dochter! Kortom, het was een vervelende ervaring. Zelfs de badmeester die een kleine jongen de verschillende slagen leerde, was erg hooghartig.
Zwemshorts zijn niet toegestaan ​​in dit zwembad. We werden niet geïnformeerd bij de ingang, dus we betaalden maar konden niet zwemmen. De directeur Dominique Andre weigerde ons geld terug te geven, dus eigenlijk werden we beroofd door deze man.
André Dominique, de directeur van dit gemeenschappelijk zwembad, is ongelooflijk arrogant en een regelrechte racist. Hij is alles wat een ambtenaar niet zou moeten zijn.
Attentieprijs van 10 euro tijdens het hoogseizoen per persoon voor niet-inwoners van waterloo
De robots hangen ’s avonds in het water terwijl zwemclubs hun lessen geven! Dit is niet normaal en potentieel gevaarlijk
Jammer dat een technisch probleem het openen van het dak in deze periode van grote hitte verhindert. Er is wat mij betreft voldoende security monitoring. De banen zijn goed afgebakend volgens de stek, maar weinig gerespecteerd door de zwemmers. Zeer vriendelijke ontvangst aan de balie. Iets meer informatie in de kleedkamer zou welkom zijn. Correcte prijs ook als je niet in Waterloo woont.
Zeer aangenaam buitenzwembad.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid