facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Piscine Mon Repos

Piscine Mon Repos
Adres: Av. de la Libération 3, 4960 Malmedy, België
Telefoonnummer: 080 33 01 18
Staat: Région Wallonne
District: Liège
Stad: Malmedy
Route: Avenue de la Libération
Huisnummer: 3
Postcode: 4960


Openingstijden

maandag: 12:30–18:30
dinsdag: 12:30–18:30
woensdag: 12:30–18:30
donderdag: 12:30–18:30
vrijdag: 12:30–18:30
zaterdag: 10:00–18:30
zondag: 10:00–18:30

Recensies
Een mooi zwembad, helaas niet verwarmd dus redelijk fris. Het peuterbad stelde niet veel voor. De glijbaan is leuk voor de kleintjes en de duiktoren voor de groteren. De inkomprijs is correct, al was het onthaal niet erg vriendelijk. Cash betalen geapprecieerd. Op zonnige zomerdagen zoals bij ons bezoek, kan het er wel druk zijn.
Eenvoudig retro zwembad met prachtig hoofdgebouw en kleedruimtes/toiletten in een halve boog. Een rechthoekig zwembad van ondiep tot 3.00m en een rond kinderbad. De duiktoren viel bij onze mannen in de smaak. De waterglijbaan is aan de trage kant maar leuk voor kinderen. Zonneweides met naar keuze zon of schaduw. De toiletten en kleedruimtes zijn aan de binnenkant gerenoveerd evenals het zwembad dat voorzien is van een kunststof liner. Oh ja, het water is aan de frisse kant.nWaarom hebben we eigenlijk meer nodig dan dit? In 2023 vriendelijke mevrouw aan de entree en actieve redders.
Goed zwembad om even af te koelen. Het zwembad is wat gedateerd, maar het is voornamelijk op schoon en veilig gericht, wat als bezoeker erg prettig is. Er is constant een badmeester aanwezig en er zijn drijfattributen aanwezig voor de kinderen. Ook is er een glijbaan en een duikplank en duikplatform. De prijs is goed te doen en er is een horeca gedeelte aanwezig voor de nodige koffie, drankjes en andere versnaperingen. Ook daar zijn de prijzen goed te doen voorbeeld patatje mayo = €3.nnEr is gratis parkeergelegenheid op het terrein en als dat vol is, kan er enkele tientallen meters verderop geparkeerd worden en is er een stoep voor voetgangers aanwezig die leidt naar het zwembad.
Erg mooi zwembad. Er is een glijbaan en 3 duikplanken. Het water is erg schoon en de omgeving is netjes en mooi! Een fijne plek om een dagje te verblijven!
Super zwembad letten goed op de kinderen zwemmeesters +veilig aanwezig en intree niet duur
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid