facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pirouette

Pirouette

Info

1200 m2 d'espace pour leur plus grand plaisir ! Espaces de jeux spécifiques selon les tranches d'âge : 0 à 2 ans, 2 à 5 ans et 5 à 12 ans.

Geschiedenis

Pirouette Parcs d'attractions de Namur

1200 m2 d'espace pour leur plus grand plaisir ! Espaces de jeux spécifiques selon les tranches d'âge : 0 à 2 ans, 2 à 5 ans et 5 à 12 ans.

Pirouette, c'est aussi…

L'organisation des fêtes d'anniversaires, l'accueil des écoles tout au long de l'année scolaire, la mise à disposition du parc pour événements, une cafétéria avec restauration (croque, spaghetti, lasagnes, pizzas, crêpes, Dagoberts .... il y en a pour tous les goûts!)

Merci de noter que la présence des parents est obligatoire et que l'apport de boissons et de nourritures extérieures n'est pas autorisé. Merci pour votre compréhension.

Adres: 159, Chaussée de Liège, 5100 Jambes, Namur, Belgium
Telefoonnummer: + 32 (0) 81 301 301
Stad: Jambes
Route: 159, Chaussée de Liège
Postcode: 5100



op zoek naar gerelateerd: Parc Attractif Reine Fabiola, Kidikids
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Goolfy Namur Goolfy Namur 920 meter Het is gesloten.
Recensies
Niet al te groot voor de toegangsprijs die wordt gevraagd. Goed onderhouden, veilig. Scheiding op leeftijd, zodat ieder zijn gang kan gaan
Leuke binnenspeeltuin. Het eten is er matig. Er wordt een halve bestelling gebracht en daarna zeggen ze dat de keuken dicht is. En dat om 13.45
Genoeg plezier voor de kinderen, je kan er ook iets klein eten wel niks gezond de wc's zijn niet van de properste
Hele leuke middag, Tesnimes en Siraj hadden een geweldige tijd. Of de kinderen nu 6 maanden of 8 jaar oud zijn, ze hebben veel plezier.
Zeer leuke tijd voor het gezin, super vriendelijk personeel raad ik aan!
Ik raad het helemaal niet aan! Ik ben teleurgesteld En meer tafels worden niet schoongemaakt en meer volwassenen betaalden 1 €. de hele tijd dat we minstens één drankje per persoon consumeren of één ding om te eten, is beschamend Wij geven de voorkeur aan Les Oursons de Marie boven Andenne
Geen enkel toezicht, we vinden 3-jarige kinderen die midden op de geel-blauwe glijbanen lopen en die elkaar pakken of je ziet kinderen elkaar dat allemaal raken zonder dat iemand zich daar zorgen over maakt... Je komt aan en moet geduld hebben, want alle tafels zijn vaak bezet en in plaats van een beetje de overstroom van klanten te weigeren, accepteren we zelfs als dat betekent dat we ergens niet kunnen landen. Voor de diversiteit van de spellen zeg ik goed. De rest is ingewikkeld... Gemiddelde ervaring dus...
Teleurgesteld. De kinderen hebben plezier, dat is zeker, maar er wordt niets gedaan zodat de volwassenen kunnen wachten. Geen stopcontacten om een ​​laptop op aan te sluiten ja, als de kinderen spelen, maken we van de gelegenheid gebruik om vooruit te komen in ons werk. En de entree van €1 voor volwassenen vind ik wat veel. Vooral omdat we minimaal 1 drankje per persoon consumeren en heel vaak 1 ding om te eten.
Zeer goede speelkamer, zeer lage instapprijs, zeer gevarieerde spellen aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Team attent op kinderen en ouders, echt heel vriendelijk. Zeer grote en goedkope cafetaria, er is zelfs een snack en een zeer goede lijst met bieren en wijnen. Bewaking bovenaan, overal hangen camera's. Ik raad ten zeerste aan.
Een verfrissingsbar voor iedereen en verkenningsmodules met minigames voor kinderen onder de 12 jaar dezelfde modules als bij Quick maar dan groter. Elke keer als ik ga, ben ik verdrietig dat er geen volwassen equivalent is ... het is niet echt nostalgie, maar het is dat je niet hoeft te klimmen, klimmen, glijden, ... voor de lol, wij 18+. Wat drankjes betreft, ik herinner me dat ik mijn vriendin vroeg of ze mijn overgebleven cola wilde drinken, dus ik denk dat het komt omdat het vrij duur was. Begeleidende personen blijven dus zitten tot hun kinderen voldoende moe zijn. Als gevolg hiervan besteden we onze tijd aan het bespreken van alles en niets, het lezen van onze e-mails, het kijken naar YouTube of gewoon aan het doen van Picross / Crosswords / Sudoku / ... Het is daarom goed om je halve dag bij Pirouette te plannen. Laad je smartphone op, neem iemand mee om mee te praten en minstens 20€.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid