facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pipoos

Pipoos
Adres: Turnhoutsebaan 5 Shop 78 , Wijnegem 2110, BE
Telefoonnummer: 03 353 07 70
Stad: Wijnegem
Route: Turnhoutsebaan 5
Huisnummer: Shop 78
Postcode: 2110


Openingstijden

Maandag: 10:00-20:00
Dinsdag: 10:00-20:00
Woensdag: 10:00-20:00
Donderdag: 10:00-20:00
Vrijdag: 10:00-21:00
Zaterdag: 10:00-20:00


op zoek naar gerelateerd: pipoos winkels, pipoos maastricht, pipoos zwolle, pipoos utrecht, pipoos amsterdam, pipoos alkmaar, pipoos amersfoort, pipoos rotterdam
Recensies
Vriendelijk, maar ze hadden niet de pennen die ik zocht. En ik vond het ook niet netjes dat de vrouwen aan de kassa zo verschrikkelijk stonden te giechelen tussen twee klanten door.
Toffe winkel voor mensen die graag knutselen. Voor mij mag het nog iets uitgebreider zijn,ik vind niet alles in de winkel.
Geweldig winkeltje Personeel is heel behulpzaam Zeker langsgaan als je op zoek bent naar hobby materiaal
Gisteren advies gevraagd over hoe een nieuw houten kistje er 'oud' te laten uitzien en de aanbevolen verf & techniek waren echt perfect! Het resultaat is geweldig gelukt dankzij het advies van de verkoopster. Hele grote dankjewel!
Kleine maar redelijk oud bollige winkel
Heel fijn gewinkeld vandaag! Groot assortiment met allemaal spullen waarvan ik ze allemaal bijna wil kopen! Prijzen vind ik wel wat matig, maar dat moet de review niet bederven : ! Hoe dan ook, leuke winkel!
Assortiment is ruim en duidelijk uitgestald waardoor je alles snel vind .Enigste minpunt is dat het weinig kindvriendelijk is : het is meestal stil hier en als mijn peuter dan aan het brabbelen was werd ik kwaad aangekeken door het personeelslid toen aanwezig.
Vriendelijke verkoopster, leuke spullen om te knutselen
Als je graag knutselt en creatief bezig bent dan vindt je hier leuke spullen. Verf, kwasten, kralen, pennen, fimo,...
Vriendelijke verkoopsters. Heel behulpzaam. Gaan mee met de trend. Ik vind er altijd wat ik zoek en altijd open
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid