facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pinpointe Schimmellaser België

Pinpointe Schimmellaser België

Info

Medische voetverzorging
0849 122 261

Geschiedenis

Medische voetverzorging voor jong & oud.

Behandeling van schimmelnagels.

Hoe werkt de PinPointe Laser? Tijdens de behandeling gaat het laserlicht door de nagel zelf en doodt de schimmel. En dit in slechts 30 minuten tijd.

Het is een 1 malige, pijnloze behandeling en de schimmel is dood. Kostprijs 40 euro per nagel en 350 euro voor alle 10 de nagels.

Bel voor een afspraak naar: 0487/560.644




"Laserbehandeling kalk- en schimmelnagels / nagelstudio"
Adres: Smedenstraat 40, 8300 Knokke
Telefoonnummer: 0487560644
Stad: Knokke
Route: Smedenstraat 40
Postcode: 8300



op zoek naar gerelateerd: pinpointe laser kopen, schimmelnagel behandelen, pinpointe laser kosten, schimmelnagel verwijderen, schimmelnagel laser ervaring, schimmelnagel medicatie, schimmelnagel laser knokke, schimmel kalknagels laseren
Recensies
Zo blij was ik om dit bedrijf tegen te komen en vol enthousiasme maakte ik een afspraak. Aan de telefoon vertelde ze me al dat het druk was, maar dat ze mij er tussen zou nemen, dus ik nog meer enthousiast. Helaas moest ik deze voormiddag mijn afspraak noodgedwongen annuleren en stuurde ik haar een bericht om dit te melden en vertelde ik haar dat ik haar later vandaag zou contacteren om een nieuwe afspraak vast te leggen met pijn in het hart, want ik keek hier echt naar uit. En plots kreeg ik een voice mail van de zaakvoerster waardoor al mijn enthousiamse en positivisme verdween... Ik mag zelfs geen nieuwe afspraak meer maken, ben niet meer welkom als klant en moet maar met mijn probleem blijven zitten. Ik hoop oprecht dat deze dame zelf nooit een noodgeval tegenkomt en indien wel, dan hoop ik voor haar dat zij wel iemand aan de andere kant van de lijn krijgt die probeert mee te denken en een oplossing te vinden. Als zelfstandige besef ik zelf heel goed hoe kostbaar iemand zijn tijd is en probeer ik hier ook rekening mee te houden naar anderen toe. Maar ik ben ook nog altijd maar een mens die fulltime werkt, een gezin heeft en dus ook af en toe gelukkig zelden een noodgeval.
Top ! Mensen die weten waar ze mee bezig zijn
Opgepast ! Deze mevrouw is absoluut niet correct in haar afrekeningen. Ze vraagt cash te betalen en dan nog zonder factuur !!! Mensen opgepast voor deze malfide handelingen !!!
Beste behandeling voor wie last heeft van schimmelnagels...resultaat duidelijk merkbaar na 4 weken...zeer professioneel...top..
Heb je last van schimmel nagels neem contact op met Isabelle ! De oplossing voor je probleem
Uitstekende behandeling uitgevoerd door een lieve professionele dame.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid