facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pinard Pirate

Pinard Pirate

Info

Du pinard en veux-tu? En voilà...



"Bienvenue chez le caviste spécialisé dans les vins d'artisans vignerons, les vins naturels, les vins bios certifiés Demeter et Biodyvin.Chaque samedi nous partageons nos coups de coeur avec vous, venez découvrir autour d'une table de dégustation des vins de Loire, du Languedoc, Rhône, Roussillon ..."
Adres: Rue du collège saint michel 2, 1150 Sint-Pieters-Woluwe
Stad: Woluwé-Saint-Pierre
Route: Rue du collège saint michel 2
Postcode: 1150


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 15:00
Dinsdag: 08:00 - 15:00
Woensdag: 08:00 - 15:00
Donderdag: 08:00 - 15:00
Vrijdag: 08:00 - 15:00
Zaterdag: 11:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cave à Dave Cave à Dave 3 km Cave à Dave, défend les producteurs ayant le sens du travail de qualité, respect du t...
EasyCook EasyCook 3 km De producten komen er aan, eerste verkoop: 30 november t.e.m. 3 december te Watermaal...
Chemin des Vignes Chemin des Vignes 4 km Vertaald door Google Ruime keuze. Onverslaanbare prijs Origineel Large choix. Prix i...
Recensies
Nog een goudklompje dat we aarzelen om openbaar te maken... Deze enigszins "geheime" plek, weggestopt van de belangrijkste commerciële assen en alleen geopend in het weekend, biedt ons een selectie wijnen die vrij lekker en atypisch zijn. Valérie, Marc en vooral David zwerven door de wijngaarden om ons hoogwaardige dranken te brengen die vaak weinig bekend zijn bij het grote publiek. Het resultaat is een selectie vol ontdekkingen en verrassingen tegen redelijke prijzen. Meestal biologisch/natuurlijk De ontvangst is hartelijk en het advies specifiek. Je krijgt al snel de indruk dat een vriend je koste wat het kost zijn laatste ontdekking wil laten weten, zonder poespas, zonder poespas. Plan voor veiligheid meer dan 15min tijdens uw bezoek.... Dus hier is een wijnwinkel waar je alleen maar hallo kunt zeggen, maar waar je steevast met een doos onder je arm naar buiten komt... Google kegelen en andere liefhebbers van druivensap, haast je om deze deur te duwen, je zult niet teleurgesteld zijn in de reis!
Goed advies voor zuivere, goed gemaakte en eerlijk geprijsde wijnen!
Vriendelijke plek voor doorgewinterde amateurs en beginners. Valérie, Marc en David verwelkomen u met open armen, om u advies te geven en hun passie te delen. Kelder die evolueert, daarom erg moeilijk om er genoeg van te krijgen.
Heerlijke combinatie van sandwichbar doordeweeks en wijnkelder in het weekend. Ga voor de wijnproeverijen op zaterdagmiddag!
Vriendelijke eigenaren en redelijk goede wijnkaart
Zeer mooie selectie! Heel leuk huis! Tot snel hoop ik
Altijd glimlachend en zeer warm welkom? Altijd goed advies. Ga daarheen met je ogen dicht
goede selectie van wijnen behulpzame bediening
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid