facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pim Pom'D'or

Pim Pom'D'or
Adres: 66 avenue Emile Herman, 7170 Manage
Telefoonnummer: 064281555
Stad: Manage
Route: 66 avenue Emile Herman
Postcode: 7170


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 23:00
Dinsdag: 11:00 - 23:00
Woensdag: 11:00 - 23:00
Donderdag: 11:00 - 23:00
Vrijdag: 11:00 - 23:45
Zaterdag: 11:00 - 23:45
Zondag: 11:00 - 23:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Snack les deux frères Güngör Snack les deux frères Güngör 2 km Mooie zaak prima kwaliteit. Aanbevelenswaardig.
Recensies
Het eten was goed maar voor die prijs steak met archiduc saus krijg ik in diverse restaurants toch een echte dikke steak en niet 2 lapjes vlees. Ik had "saignant" gevraagd en was doorbakken, maar kon moeilijk anders vanwege de te dunne lapjes. Verder waren de mensen wel gedienstig en beleefd.
Goede prijs kwaliteit verhouding
Zo teleurgesteld over het welkom en de service! Het was mijn vlaggenschip frituur, bestelling niet gerespecteerd en rollende ogen door de blonde dame met een vlecht als we vragen om de burger te vervangen. Ik denk dat het belangrijk is om aandacht te besteden aan de bestelling waarbij de jongedame haar ergernis toont tijdens onze verzoeken. Zo jammer om zo'n goede frituur met incompetente mensen te hebben verpest.
Vandaag een primeur voor mij. Een serveerster die geen hallo of tot ziens zegt. Onaangenaam en spottend om op te starten. Echt vreselijke frietjes. Zacht en smaakloos. Eerste en laatste keer.
Ik ga al jaren naar Pimpom d'or, maar deze nieuwe blonde serveerster is zo onaangenaam mogelijk. Noch hallo, noch tot ziens, kijkt neer op mensen, onsympathiek tot op het punt dat het ongemakkelijk wordt aan de balie. Zulke mensen moet je echt vermijden. Bovendien zijn de prijzen exorbitant geworden.Eten: 2/5
Ik ben er meerdere keren geweest en altijd teleurgesteld! Deze keer nam ik een vleeshaan voor 8,50€!!! Het vlees was verbrand, er waren geen eieren of spek! Eerlijk gezegd voor de prijs...
Meestal top, maar vanaf het moment dat je moet opstaan ​​om je bord te halen en andere klanten recht hebben op hun bediening aan tafel, is het triest en neerbuigend.
Ik bel voor 1 bezorging, ik word gevraagd te wachten op de bestelling terwijl ze klaar is met wat ze moet doen en na 25 minuten en 5 bestellingen ter plaatse nog steeds niets, de persoon is me vergeten dan hang ik op en bel dan terug en berichten met de tekst "uw telefoontje is erg belangrijk voor ons, wacht alstublieft tot een van onze agenten vrijgeeft" en bim opnieuw 12 minuten en nog steeds niet opgenomen, het is echt helemaal niet serieus! Jammer dat de reputatie van uw etablissement op deze manier wordt beperkt.
Vandaag voor het eerst daar tussen 13.30 en 14.30 uur gegeten. De medewerker was vriendelijk, begripvol en attent. Ik at een bord met 4 rauwe en gefrituurde lamsspiesjes. Het was een traktatie! Niet veel tafels als je met familie komt, anders is het een goed etablissement.
Ik heb besteld met bezorging Erg teleurgesteld De koude slaapzalen ontvangen superelastisch deeg Vlees bla bla met veel kruiden om de smaak te laten passeren Om sterk af te raden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid