facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pillars

Pillars

Info

Pillars staat voor u klaar in verscheidene zuilen: verkoop, verhuur, koop- en huurbegeleiding, rentmeesterschap en huisbewaarder. Vraag gerust meer info!



"De drie zuilen van Pillars:Pillars verkoopt en verhuurt uw vastgoed. We leggen voor u een onderbouwde link met kandidaten en adviseren u in elke stap. Overigens is Pillars de ideale partner in aankoop- en huurbegeleiding.Als rentmeester ondersteunt Pillars u in de administratieve en praktische zaken rond de verhuring van uw vastgoed. Wij brengen het voor u allemaal in orde!Geniet zorgeloos van uw buitenverblijf of vertrek eindelijk eens op droomreis. Pillars - uw huisbewaarder - zorgt voor uw huis wanneer u er niet bent en organiseert al het noodzakelijke voor een degelijk onderhoud van uw eigendom.Pillars, ondersteuning voor uw vastgoed! Contacteer ons voor een afspraak!"
Adres: Lijsterhoek 2, 8730 Beernem
Telefoonnummer: +32 (0) 470 583711
Stad: Beernem
Route: Lijsterhoek 2
Postcode: 8730


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:30
Dinsdag: 09:00 - 18:30
Woensdag: 09:00 - 18:30
Donderdag: 09:00 - 18:30
Vrijdag: 09:00 - 18:30
Zaterdag: 09:00 - 13:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Immo Vermeyen Immo Vermeyen 2 km Super onthaald, vriendelijke mensen. Eerste kantoor waar ik me heel goed bij voelde. ...
Woonerf Novus Den Duine Beernem Woonerf Novus Den Duine Beernem 3 km Veel vertraging en totaal geen communicatie. Al 5 keer een oplevering beloofd.
Demabo Demabo 3 km Top bedrijf met top installateurs!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid