facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pilatels

Info

Pilatels Studios heeft een specifiek aanbod aan Pilates sessies. Personal training wordt volledig afgestemd op jouw specifieke aandachts- en verbeterpunten. Groepslessen zijn voor iedereen met oog voor differentiatie in een vast - wekelijks systeem.

Geschiedenis

Door Pilates zul je een gelijkmatig ontwikkeld LICHAAM met een gezonde GEEST verkrijgen, waardoor je beter in staat bent de vele en gevarieerde dagelijkse taken met enthousiasme en plezier uit te voeren.

Een workout die je spierkracht, flexibiliteit en een platte buik belooft. Voeg daar ook nog eens een betere lichaamshouding, een goed gevoel en extra energie aan toe. Je oogt slanker, zekerder en gezonder. Je longcapaciteit wordt vergroot en je circulatie wordt verbeterd door een diepe, zuivere ademhaling. Pilates leert het lichaam balans en controle, zowel fysiek als mentaal. En dit allemaal zonder te krimpen van de spierpijn! Alle oefeningen zijn erop gericht de spieren te rekken en te versterken, de gewrichten los te maken en spanning weg te nemen. U zult merken hoe de voordelen in uw dagelijkse leven doorwerken en hoe u het iedere dag weer in uw bezigheden toepast.

Adres: Halfweghuisstraat 16, 8490 Snellegem
Telefoonnummer: +32497387175
Stad: Snellegem
Route: Halfweghuisstraat 16
Postcode: 8490


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 21:00
Dinsdag: 07:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Yoga Jabbeke, Pilates Oostkamp, Pilates West-Vlaanderen, Pilates Loppem, Pilates Brugge stad, Pilates sijsele, Pilates lessen, Pilates Marianne
Recensies
Een van de beste Pilates studio van België. Bij Els ben je in goeie handen. Voor elk lichamelijk probleem heeft ze een aangepaste oefening. Iedereen kan bij haar terecht, beginneling, gevorderde zelfs lesgevers.
Na reeds vele jaren pilates gevolgd te hebben, kan ik alleen maar zeggen dat Els heel professioneel is en een prima lesgever. Voor mij is zij de beste !! Zij blijft zich ook steeds verder te vervolmaken en daar hebben haar leerlingen dan ook baat bij. Proficiat Els voor je inzet.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid