facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pikaflor - Artisanal Belgian Beer

Pikaflor - Artisanal Belgian Beer

Info

Pikaflor is een blond tarwebier met gemberwortel en korianderzaad.
Verfrissend, zurige toets, mooie bitterheid.

100% Belgische hop - 100% Belgische mout - 100% Belgische gist.

Alc. 6,3% - IBU 30 - EBC 10.

Bier van hoge gisting met hergisting op fles.



""Kleinschalige artisanale microbrouwerij! Alle bieren worden ter plaatse gebrouwen en gebotteld, met nadruk op de korte keten: 100% Belgische mout, 100% Belgische hop, 100% Belgische gist en 100% Belgische honing!""
Adres: Molenbeekweg 10A, 9230 Wetteren
Stad: Wetteren
Route: Molenbeekweg 10A
Postcode: 9230



op zoek naar gerelateerd: Bier van Hier, Brouwerijen Vlaamse Ardennen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wetterse bieren Wetterse bieren 3 km Vereniging ter promotie van alle Wetterse Bieren. - Heilig Hart Brouwerij - kerkcafé ...
Recensies
Super biertje gebrouwd door een super gedreven brouwer
Enorm fijne biertasting. Heel leerrijk dankzij Stefen's brede kennis. Hij had geen moeite om onze 'eerder-off-topic' vragen te beantwoorden. Een mooie getekende info-graphic toonde ons zijn brouwproces. Super helder en gemakkelijk om te volgen. Binnenkort kunnen we aanschuiven op zijn nieuwe terras, we kijken er al naar uit. Veel succes Stefen!
Zeer leuke plaats met goede lokale bieren.
Als je van je passie je job kan maken bereik je prachtige dingen. En dat is ook hier gelukt. Steffen probeert voortdurend nieuwe brouwsels uit. Zijn meest bekende is Pikaflor wat ondertussen een vaste waarde is geworden in de cafés van Wetteren. Hij werkt voortdurend innovatief. Zo zal er heel binnenkort een degustatieruimte en een klein terrasje zijn. De lokatie is ook echt ideaal, naast het water met een prachtig uitzicht.
super lekkere biertjes! ook het kaasje is super lekker! en dat allemaal online te bestellen en te laten leveren. Steffen proficiat met je brouwerij!!
Zeer leuke informatieve en smakelijke middag gehad. De eigenaar is zeer vriendelijk en gepassioneerd over zijn heerlijke product. Top. Echte aanrader.
Intelligente man die dit brouwt, en de grote keuze aan bieren maakt een bezoek meer dan waard!
Vriendelijke brouwer, duidelijke uitleg, lekker bier, aanrader!
Hier ruik proef en voel je passie
Geweldige bieren! Absoluut een must om te proberen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid