facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pietje Pek

"Klein familiebedrijf waar huiskamersfeer,vriendelijkheid en kwaliteit primeert!!Iedereen welkom"
Adres: Mariakerksesteenweg 87, 9031 Drongen
Telefoonnummer: 09/236.37.37
Stad: Drongen
Route: Mariakerksesteenweg 87
Postcode: 9031



op zoek naar gerelateerd: Pietje Pek drongen kaart, Noordhof Drongen, Pietjepek, Brunch Drongen, KROOST Drongen, Pietje Pek verbranding, Tripadvisor Drongen, Aurelle Drongen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pietje Pek Drongen Pietje Pek Drongen 7 meter Super! Vriendelijker kan het niet! Zeer lekker gegeten. Klant is er duidelijk koning!...
Aurelle Aurelle 531 meter Al tweemaal gaan ontbijten en gekozen voor de luxe ontbijtplank. Meer dan genoeg, moo...
In den karpel In den karpel 711 meter Mosselen waren uitstekend! Heel gezellig op't terras
Brasserie Noordhof Drongen Brasserie Noordhof Drongen 4 km Zeer aangename bediening en verzorgd eten. Kindvriendelijkheid: Springkasteel.
Recensies
Heel lekker gegeten met de familie in Pietje Pek. Vlotte en heel vriendelijke bediening. We hadden hierdoor al zeker een geslaagde namiddag, het eten was dan nog eens de kers op de taart. Genoten van de namiddag en het lekker eten. Bedankt! Aanrader.
Zeer lekker gegeten in een sfeervol kader bij de mama die samen met haar 3 dochters deze zaak uitbaadt.
Wederom heerlijk gegeten en gedronken. Zoals altijd, heel vlotte en vriendelijke bediening. Dus.... we blijven terugkomen!
Het eten was niet slecht. Maar wanneer de zaakvoerster erbij word geroepen omdat de rekening niet in orde was, sprak ze kordaat en met luide stem dat ze niets wou veranderen. En had niet eens goed geluisterd wat we te zeggen hadden. Misschien een tip voor haar, jobstudent goed opleiden often zeggen wanneer ze van iets niet zeker zijn het te komen vragen aan ervaren werknemers.
Super lekker ..grote portie ..lekkere frietjes ...vriendelijke bediening
Zicht op zee ga je er niet hebben . Wat je wel krijgt is een gezellig interieur met vriendelijke bediening en lekker eten. Spontaan gekozen tijdens een uitstapje en genoten, wat wens je meer.
Gewoon een fantastische service, uitmuntend eten! Ik genoot de hele avond. Ik kom zeker nog graag terug. Het was een hele toffe avond voor mijn mama haar verjaardag!
Gezellige avond doorgebracht in charmant kader. Heel lekker gegeten. Vriendelijke service. Juiste prijs/kwaliteit verhouding. Aanrader!
Het is daar super lekker en gezellig. Goeie bediening en een mooi restaurant. Een echte aanrader
Gezellig zitten en lekker eten! Vriendelijke bediening!Eten: 4/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid