facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pieter Pot Nederland

"De allereerste circulaire online supermarkt van Nederland! Pieter Pot maakt het makkelijk om op een verpakkingsvrije manier boodschappen te doen. Jij bestelt online je favoriete boodschappen, Pieter Pot bezorgt ze in mooie glazen potten, die de bij de volgende bezorging weer mee terug genomen worden om opnieuw te gebruiken!"
Adres:
Telefoonnummer: 0483024642
Stad: Brussels



op zoek naar gerelateerd: Pieter Pot België, Wachtlijst Pieter Pot, Pieter Pot assortiment, Pieter Pot statiegeld, Pieter Pot telefoonnummer, Pieter Pot Antwerpen, Pieter Pot duur, Pieter Pot vacatures
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Luxetapijten Luxetapijten 0 meter
Luxevloerkleden Luxevloerkleden 0 meter
L'Ethiket L'Ethiket 167 meter L’Ethiket, c’est l’issue d’une idée un peu folle de deux kets passionnés de mode, Jam...
SRS cosmétique SRS cosmétique 224 meter srs vous propose des produits cosmétiques pour plus d'infos prenez contact ici
Libraire DEY Libraire DEY 294 meter Vertaald door Google Perfect, ik heb mijn pakket ontvangen. Onberispelijke service. D...
City Cercle City Cercle 339 meter
Kaboink Kaboink 351 meter Bedankt voor de super service! Ik had dringend een jongens pijama nodig en die werd m...
Pearle Opticiens Pearle Opticiens 379 meter
lili rose lili rose 390 meter
Dod Stores Dod Stores 404 meter DES VÊTEMENTS DE MARQUES INTEMPORELLES VENDUS À PETITS PRIX !
Howlsales of  Persian Carpets Howlsales of Persian Carpets 405 meter Tapis Persans Kerman convenable pour un Grande Salle à Manger.
Made by N belgium Made by N belgium 409 meter pulls et gilets en mohair tricoté à la main
Espace shoes Espace shoes 416 meter Heel goede schoenenwinkel, zeer goede prijzen: ik heb nike vapormax. Erg goede servic...
Galaxy Phone Galaxy Phone 416 meter Vente de GSM réparation & accessoires
Keepers Knitwear Keepers Knitwear 443 meter Sustainable knitwear for babies and toddlers
Swookies Swookies 450 meter Vertaald door Google 10 redenen om naar swookies te gaan: 1 swookies zijn ongeloofli...
Recensies
Ook wij, net als veel andere reviewers, waren de eerste leveringen heel tevreden. Het duurzame concept spreekt ons nog steeds ontzettend aan. De klantenservice van Pieter Pot daarentegen is ongekend waardeloos. Telefonisch niet bereikbaar en zoals je ook in de andere reviews kunt lezen komen bestellingen regelmatig gewoon niet aan, waarna je een week op mails en oplossingen kunt wachten. Ze reageren niet, maar je hebt wel alles betaald. Als excuus krijg je uiteindelijk een mail dat er zo weinig mensen aan het werk zijn, dat ze de bestellingen helemaal niet aan kunnen. Neem dan geen nieuwe bestellingen aan. Oh ja, wel een tientje korting op een vólgende bestelling.
Onbereikbare klantenservice.. bestelling is geleverd met van allerlei gedoe, potjes opgehaald maar nog steeds niet verwerkt. Krijg geen contact via welke vorm dan ook die op de website staan, op deze manier dan maar contact krijgen? Zou fijn zijn, kan die 1 ster ook weer omhoog want de impact van pieter pot en het concept zijn fantastisch. Jammer dat de klantenservice niet voor dezelfde waarden staat.. Update: uiteindelijk opgelost en goed afgehandeld. Blijft jammer dat er zoveel moeite voor nodig is.
Eerst heel tevreden, laatste keren bezorgen waardeloos! Ze zetten het voor de deur zonder lege potten mee te nemen. Vandaag zit ik urenlang te wachten, komt er uiteindelijk niets, staat er dat ze maandag tussen 8 en 22.00 komen!! Ik heb extra betaald voor een kort tijdvak. En ik kan de afspraak van maandag niet wijzigen want ik krijg melding dat mijn postcode niet klopt! Ik heb maandag nachtdienst en slaap overdag! En ik heb die spullen toch vandaag nodig!!!
Mooi bedrijf, scheelt veel afval in huis. Kwalitatieve producten. Zelf nooit problemen ervaren met levering, anderen wel zo te lezen. Voor meer impact zijn wel lagere prijzen nodig, het is anders voor velen niet toegankelijk. Concepten als Pieter op-pot-weken helpen daar natuurlijk ook aan mee. Jammer dat dit nu ineens gestopt is zonder toelichting. Succes met groeien!
Pieter Pot is precies het concept waar ik al jaren naar uitkijk. Wij bestellen nu een aantal maanden met enthousiasme bij Pieter Pot en zijn tevreden over de kwaliteit van de producten. Een enkele keer gaat er wat mis bij een bestelling, maar ik heb volledig begrip voor de ontwikkelingen die een bedrijf door moet maken om zichzelf te verbeteren. De klantenservice is goed bereikbaar via e-mail heb ik gemerkt, maar gelukkig is dat zelden nodig. Ik hoop dat dit de nieuwe norm voor heel Nederland wordt. Bedankt voor dit geweldige initiatief!
Steeds slechter met service en bezorging. Potten worden niet optjd of niet bezorgd. Bel je pieterpot. Niemand aanwezig voor de telefoon. Stuur een mail. Maar wel ff 2 dagen geduld hebben met de reactie. Nu is de site weer op hol. We kunnen geen bezorgingstijd aangeven. Sorry u kunt nu geen bestelling plaatsen. Als ik deze review plaats. Geef dan alstublieft niet weer de standaard reactie terug met. Sorry wat vervelend u kunt contact opnemen met onze klanten service. Daar ligt het probleem dus ook. Ook vernomen dat er veel personeel is ontslagen. Dit geeft al weer dat het niet goed gaat met het bedrijf. Ik denk ook dat het niet lang duurt voor een gevaletje faillissement. Mensen bestel niet bij pieterpot. Ze maken er een potje van!. Graag zie ik jullie standaard reactie tegemoet. Tenzij jullie met een probleem oplossende resolutie hebben een keer. En niet weer we zijn er hard mee bezig. Want dat zijn jullie al 1,5 jaar. Pieter Ruk!
Mooi concept om de hoeveelheid afval in huishoudens terug te dringen. Goede producten, makkelijk bestellen via de ap. Heb een paar keer gehad dat het statiegeld niet goed geregistreerd was, maar dat werd iedere keer snel hersteld.
Heb een aantal maal besteld. Probeer nu potten en tassen te retourneren zonder bestelling maar krijg geen reactie. Ik wil graag mijn statiegeld terug. Ook is er geen telefoonnummer beschikbaar zodat ik even kan bellen. Hier word ik niet blij van. Hoe goed de producten ook zijn. Teleurgesteld. **** Inmiddels al een aantal maal contact gehad met de klantenservice per e-mail. Heel vriendelijk en hulpvaardig, denken oplossingsgericht en zijn super beleefd maar........ We zijn een week verder en nog steeds zijn mijn lege potten niet opgehaald. Drie avonden keurig thuis gewacht op de bezorg/ophaaldienst, maar nee de afspraak werd geannuleerd. Nu weer een e-mail gestuurd, nog geen reactie. Wij wachten af......... Een goede training om begripvol en geduldig te zijn. Ik doe mijn best maar het is lastig. **** Inmiddels 2 weken later.... Helaas producten nog niet opgehaald. 5x toegezegd meerdere keren voor niets gewacht. Ik blijf mailen ik blijf hele vriendelijke berichtjes terugkrijgen. Maar de bezorg/afhaaldienst laat het klaarblijkelijk afweten. Het betreft 40 potten en 6 tassen dus een aanzienlijk bedrag aan statiegeld dat mij toekomt. Wij wachten af.... **** Gelukt! 3 Weken later zijn de potten en tassen opgehaald. Met dank aan de altijd vriendelijke klantenservice die niet opgeeft en blijft proberen de afspraken na te komen. Nu de laatste test voor mijn geduld...... Het statiegeld. Al wel direct een mail ontvangen over het bedrag. Ik ben benieuwd...... ****** Statiegeld keurig ontvangen.
In het begin was ik super tevreden. Tegenwoordig zijn er alsmaar meer dingen die ervoor zorgen dat ik minder en minder bestel. De hoofdreden is vooral het verplicht bestellen via de app, totaal niet praktisch vind ik.
Eerst tevreden over Pieter Pot denk er aan op te zeggen bezorging is de laatste tijd knudde komen niet op tijd willen de potten niet mee terug nemen, kapotte spullen binnen, de klantenservice niet te bereiken,en nu kan ik dus geen bestellingen plaatsen,het wordt dus steeds waardelozer , vooral zo doorgaan
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Pieter Pot Nederland met het openbaar vervoer


Quetelet 110 meter
61
66
Quetelet 130 meter
65
66
Sint-Joost-ten-Node Kruidtuin 130 meter
318
351
358
410
Sint-Joost-ten-Node Kruidtuin 140 meter
318
351
358
410
Sint-Joost-ten-Node Kruidtuin 140 meter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid