facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pierre Marcolini

Pierre Marcolini
"Pierre Marcolini, fondateur de la Maison éponyme, cultive depuis plus de vingt ans un savoir-faire artisanal maîtrisé de la fève à la tablette.Chaque année, il parcourt les quatre coins du monde pour dénicher les cacaos les plus rares afin de créer des chocolats grands crus.Pour ce chef iconoclaste et passionné, le travail du chocolat rime avec plaisir, partage, découverte et créativité.Sans omettre un dessein affiché depuis l’enfance : réhabiliter enfin cette gourmandise, injustement qualifiée de « péché capital ».Le mobile de sa quête du goût ? Offrir une émotion rare et inattendue."
Adres: Grote Markt 11 , Bruges 8000, BE
Telefoonnummer: 050 34 98 10
Stad: Bruges
Route: Grote Markt 11
Postcode: 8000



op zoek naar gerelateerd: pierre marcolini antwerpen, pierre marcolini verkooppunten, pierre marcolini brussel, pierre marcolini kopen, pierre marcolini macarons, pierre marcolini prijzen, pierre marcolini ijs, pierre marcolini haren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Galler Galler 24 meter Le chocolat de romeo elvis 10/10
Recensies
We hadden al macarons van Pierre Marcolini in Brussel geprobeerd en in Brugge besloten we om alle aangeboden smaken te proberen. De beste macarons die we ooit hebben gegeten. De bedienende dame was erg aardig, ze heeft ook een folder voor ons ingepakt over de smaken van de bitterkoekjes. Zeer mooie verpakking en geweldige smaak.
We nemen een twee verschillende soorten ijsteam en sorbet! Dus Smaakvol! Absoluut exotisch eten raden wij aan!
De beste chocolade van België. Pierre Marcolini-winkel. Het is erg duur, maar het is het beste Belgische product, dus het is zeker een souvenir voor je goede vrienden, familie en geliefden. Van de selectie van cacaobonen tot de productie van chocolade, de ambachtslieden van de oprichter streven naar chocolade van de hoogste kwaliteit. Bovendien won hij in 2020 's werelds beste banketbakker en verkeert hij in een staat van geen vijand.
Het is heel goede chocolade. Er zijn echter betere chocolaterieën in Brugge. De prijzen zijn vrij duur. Ze rekenen en profileren zich als DE beste chocolaterie van België, maar er zijn een aantal Chocolatiers die net zo goed of beter zijn voor een veel betaalbare prijs.
Chocolade gekocht dit WEEKEND in Brugge, ik heb net gemerkt dat de vervaldatum heel erg dichtbij is, dus ik zal ze niet aan mijn vrienden kunnen aanbieden. Ik vind het beperkt afkomstig van een merk van deze omvang.. Echt teleurgesteld, je moet voorzichtiger zijn, niet langer oude aandelen "refourguer" aan toeristen! Dankjewel
Natuurlijk één van de adressen om Belgische chocolade te kopen! In de zomer is er ook ijs, dat bijvoorbeeld vers is omhuld met chocolade. Helaas is de prijs ook iets te duur.
Zeer goede ontvangst in de winkel en zeer goede keuze aan chocolaatjes en gebak! Ik heb geschenkdozen gekozen, ik hoop dat ze zullen bevallen. De prijs is hoog, maar voor de grote chocolatiers is dat altijd zo. Ik heb er gewoon spijt van - en ik had het niet gezien voordat ik wegging, anders had ik om andere dozen gevraagd - maar de vervaldatum is voor Kerstmis wetende dat ik het voor Kerstmis wilde aanbieden en ik zou niet besteld hebben op de site die ik per se wilde koop het artikel in de winkel.
De dame oud, kort blond haar die de winkel bemande, was buitengewoon onbeleefd en was kortaf en vijandig. Er waren kinderen in onze groep en ze sloeg de hand weg van een 7-jarig meisje dat nieuwsgierig werd naar de bitterkoekjes. Dat is aanranding! Ze verontschuldigde zich niet, maar stond erop dat de 7-jarige ongelijk had omdat hij probeerde de bitterkoekjes aan te raken. Vreselijke persoon.
Prettige verkoopster die smaken perfect weet te adviseren! We hebben heerlijk genoten thuis van het proeven van onze eerste Pierre Marcolini bitterkoekjes
Een van de beste chocolatiers van België. Zeer hoogwaardige en luxe chocolade. Zeer behulpzame verkoopster :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid