facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pictures with attitude

Pictures with attitude

Info

Pictures With Attitude - boutique photography studio: voor een persoonlijke aanpak en garantie op een prachtig resultaat!

Adres: Pierstraat 128, 2630 Aartselaar
Stad: Aartselaar
Route: Pierstraat 128
Postcode: 2630



op zoek naar gerelateerd: Newborn shoot Antwerpen, Newborn shoot Mechelen, Newborn shoot Aalst, Fotograaf baby
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vormkrijger Vormkrijger 368 meter Het kiezen van een fotograaf is een moeilijke keuze. Je kiest immers iemand die je be...
Sandravanwoensel_photography Sandravanwoensel_photography 2 km amateur fotograaf
Sven Michiels - Photography Sven Michiels - Photography 2 km Freelance photographer
Recensies
Wauw wauw wauw, dit is het enigste wat ik je kan vertellen. Ik kan me perfect herinneren toen mijn zus 4 jaar geleden de newborn fotoshoot van haar dochtertje door Heidi liet fotograferen en ik de resultaten zag, dat ik tegen mijn zus zei ; “Als ik ooit een kindje heb dan moet ik naar Heidi gaan”. Hier zijn we dan, 4 jaar later heeft Heidi mijn lief zoontje gefotografeerd. En wat een fijne en heerlijke ervaring was dit. Ze ging zo lief om met hem, weet van aanpakken en is gewoon zo goed ik haar werk. Je kan zien dat ze dit met liefde en passie doet. Vandaag de foto’s gaan selecteren. En zoals Heidi zegt, mooie foto’s ga je sowieso ontvangen. En ik kan jullie bevestigen, ze waren allemaal zo mooi Ik kan jullie haar alleen maar aanraden. Heidi, bedankt voor deze mooie en aangename ervaring en voor de mooiste foto’s die we voor heel ons leven gaan koesteren. Ons zie je zeker terug!
Toen ik enkele jaren geleden een foto van Heidi zag passeren, dacht ik meteen 'Wauw, zo'n foto's wil ik later ook van mijn kinderen'. Ondertussen is de Newborn sessie achter de rug en heb ik de foto's van mijn dochtertje ontvangen. En het zijn 1 voor 1 pareltjes! Heidi is een krak in haar vak. Zijzelf schrijft de eer altijd toe aan haar prachtige modelletjes, maar een prachtige fotografe is hier ook zeker aan het werk. Heidi weet heel goed waar ze mee bezig is en ze gaat zo liefdevol met haar modelletjes om. Wij voelden ons dadelijk gerustgesteld, toen we in de studio arriveerden. Ik ben dus heel erg blij dat ik bij Pictures With Attitude foto's heb laten maken. Ons zien ze daar zeker terug voor aan nieuwe sessie!
4 jaar geleden zijn we voor het eerst trotste ouders geworden van onze dochter Emily. Toen we tijdens de zwangerschap de foto’s van Pictures with attitude tegenkwamen op een babybeurs waren we opslag verliefd! Zo’n prachtige foto’s wouden we ook van onze dochter! We twijfelden geen moment en boekten direct een newborn sessie. Het was een geweldige ervaring. Heidi werkt heel professioneel, met mooie materialen en met heel veel liefde voor je grootste schat. Ze neemt haar tijd om perfecte foto’s te maken en er wordt ook gekeken naar de wensen van de ouders. Ondertussen hebben we ook een geweldige cakesmash en een nieuwe newborn sessie achter de rug. Wederom met prachtige resultaten! De mooiste herinneringen voor het leven!
Wij hebben een newbornshoot voor ons dochtertje gedaan bij Heidi van Pictures With Attitude. We kregen vooraf heel veel tips en trics zodat we ons meisje goed konden voorbereiden op de shoot. Aan de hand van een vragenlijst, kon ze rekening houden met onze wensen voor de shoot. Heidi heeft een engelengeduld en dat was nodig want ons dochtertje wou zeker niet de hele fotoshoot slapen. Het leverde prachtige beelden op. Dank je wel Heidi, om deze geweldige herinneringen zo mooi vast te leggen.
Wij waren op zoek naar een fotograaf voor foto’s van ons pasgeboren zoontje newborn sessie. Via google hebben we pictured with attidude gevonden en zijn zo naar haar portefolio gaan kijken. Na het zien van haar portfolio hebben we onmiddellijk het contactformulier ingevuld. Op dit formulier kregen we al snel een vriendelijk en professioneel antwoord. Door de opvoorhand ingevulde vragenlijst wist zij wat onze verlangens waren. Zo kon ze perfect alles voorbereiden tegen de datum dat onze fotoshoot doorging. Heidi heeft de tijd genomen zodat ons zoontje goed sliep zodat ze dan mooie foto’s kon maken. De fotos zijn fantastisch. Het eindresultaat mag er zeker wezen. We zijn zeer tevreden over haar professioneel en vriendelijke manier van werken dikke merci.
Wij zijn toevallig bij Heidi terecht gekomen voor de Newborn sessie van onze dochter. We dachten toen dat lukt nooit om haar rustig te krijgen voor een hele shoot, dat was buiten Heidi gerekend. Wat een Pro, ook de resultaten waren buitengewoon alsook de kwaliteit van de fotoboeken en afdrukken. We hebben zonder te aarzelen onmiddellijk de cakesmash vastgelegd en bij de geboorte van onze zoon direct terug contact genomen. Zonder twijfel volgend jaar zijn we er opnieuw bij voor de cakesmash van onze zoon. Ik kan het iedereen aanbevelen om bij haar deze momenten vast te laten leggen, elke keer je de foto´s neemt herbeleef je de mooiste eerste momenten van je kinderen.
Mijn zoontje was al 8weekjes oud, misschien beetje laat voor een New Born Sessie.. maar ik had er een beetje laat aan gedacht. maar o zo goed dat het verlopen is! Ik ben zo ontzettend trots op het resultaat! Ik ben Heidi zo enorm dankbaar!! Ik kwam er binnen en gaf mijn zoontje aan haar, ze is zo goed met Baby’s , ze weet van aanpakken! Ik heb zelfs tijdens de shoot meerdere traantjes weggepinkt omdat ik het zo mooi & schattig vond! Het was zijn geld meer dan waard!!! Ze heeft al Jaren ervaring en dat merk je gewoon aan haar manier van werken. Ze stelt je kindje op zijn gemak. als hij huilt krijgt ze hem ook weer stil zonder dat je als ouder moet tussenkomen. GEWELDIG om te zien! Super dikke Merci !!!! Wij komen zeker nog terug!!
Wij gingen langs bij Heidi om foto's te laten nemen van ons pasgeboren dochtertje. Het is ons derde kindje en ook na de geboorte van onze 2 zoontjes hebben we een fotoshoot bij Pictures With Attitude gedaan. Het resultaat is opnieuw prachtig ! Ze is er ook in geslaagd om onze 2 energieke peuters van 4 en 2 jaar meermaals mooi op te foto vast te leggen met hun zusje. Dat alleen al is fantastisch !
Heidi is een heel professionele fotograaf, de foto’s zijn zo mooi, ik wist niet welke te kiezen. Ze was ook super lief voor onze pasgeboren baby en dankzij haar heeft hij het zo goed volgehouden. Ik zou het zo weer doen, jammer dat mijn baby al geen newborn meer is…. Maar wij komen zeker terug!
Vijf jaar geleden een bon gekocht voor een vriendin die toen een dochterje kreeg, omdat we betoverd waren door de mooie foto's. Nu teruggekomen aangezien ik zelf een baby'tje heb gekregen. Geen seconde getwijfeld om de sessie bij pictures with attitude te doen. Alweer super blij met de prachtige foto's! Super belangrijk moment vastleggen aangezien uw kleintje nooit meer zo klein zal zijn!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid