facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pico Bello Lifestyle

Pico Bello Lifestyle

Info

Beauty & heaulty lifestyle
Nagelstudio
Schoonheidsinstituut voor huidverbetering
Afslankstudio met powerslim

Adres: Sint-elooistraat 88, 9080 Zeveneken, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0478381391
Stad: Zeveneken
Route: Sint-elooistraat 88
Postcode: 9080


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 15:00
Donderdag: 18:30 - 20:30
Vrijdag: 18:30 - 20:30
Zaterdag: 14:00 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: BIAB Lokeren
Recensies
Gelpolish op handen en voeten en wimperextensions laten plaatsen --> uitermate tevreden! Heel vriendelijke dame die producten gebruikt van topkwaliteit. Ook heel tevreden van de gezichtsspraytan die ik bij deze dame heb gekocht; Perle de soleil van Marc Ibane. Aanrader!
Had een afspraak gemaakt om gelnagels te laten zetten. De dag van de afspraak krijg ik een smsje dat het niet door kan gaan wegens ziekte. Ok dit kan gebeuren, geen probleem. We spreken een nieuwe datum af. 2 dagen later krijg ik opnieuw een smsje om de afspraak eventueel een ander moment door te laten gaan, maar dit past niet voor mij. De afspraak blijft dus staan. 1.5 uur voor de effectieve afspraak wordt deze weer afgezegd, ditmaal zonder reden. Ik vind dit absoluut niet professioneel. Ik heb zelf ook een zaak gehad en weet dus hoe je met klanten om moet gaan. Dit is in elk geval NIET de manier!
Heel tevreden van mijn nagels! Ik kan ze steeds 4weken houden en zien er nog goed uit. Er heerst ook een gezellige sfeer in het salon.
Voor de allereerste keer mijn nagels laten doen voor mijn trouw en ik vond het geweldig. Vriendelijk en heel verzorgd gedaan. Voor herhaling vatbaar!
Vriendelijk, efficiënt, betaalbaar
Per toeval bij Pico Bello Lifestyle beland manicure, pedicure, gelish en epilatie wat uiteindelijk een positieve ervaring was. Ontmoette een specialiste die luistert naar de wens van haar klant zonder opdringerige extraatjes. Daarnaast heel correct in prijs/kwaliteit en dienstverlening, voor mij als pluspunt de mogelijkheid om online te boeken.Services: Pedicure
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid