facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Piccolo Piazza

Piccolo Piazza

Info

Qualité,service et prix 080 684839
GSM : 0477/20.96.85
Piccolopiazza.be



"Restaurant familial , nous vous proposons que des produits frais et de qualité , tout est fabriqué maison , nous faisons tout notre possible pour vous satisfaire"
Adres: Petit Coo ,8, 4970 Stavelot
Telefoonnummer: 080684839
eb.tenyks@ednamruogetiurt
Stad: Stavelot
Route: Petit Coo ,8
Postcode: 4970


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 21:30
Dinsdag: 11:00 - 21:30
Woensdag: 11:00 - 21:30
Donderdag: 11:00 - 21:30
Vrijdag: 11:00 - 21:30
Zaterdag: 11:00 - 21:30
Zondag: 11:00 - 21:30


op zoek naar gerelateerd: le baron coo, restaurant coo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Pierre du Diable du Karibou La Pierre du Diable du Karibou 3 km We passeerden een hele groep die gereserveerd had. We brengen het terug!Service: 4/5
Recensies
we zijn gisteravond in dit restaurant gaan eten voor 17 € je hebt een kleine pizza met parmaham als voorgerecht en een tiramisu als dessert we hebben heel goed gegeten en de pizza's waren heerlijk hetzelfde met de forel. de server die erg glimlacht, wordt goed voor ons gezorgd. geweldig team en bedankt voor deze leuke tijd.
Prima plek voor samen te eten. Ondanks de regen buiten onder de tent comfortabel zitten met uitzicht op de dennen. 17 euro menu aanrader .Eten: 5/5
Zeer kindvriendelijk; kleine speeltuin. Goede en vriendelijke bediening. En wat een heerlijke verse gemaakte pizza's. Luchtige deeg en royaal belegd. Ons zoontje van 3 at zijn pizza volledig op. Mooie prijzen voor wat je krijgt. Kindvriendelijkheid: Kleine speeltuin en ook mooi kindermenu Rolstoeltoegankelijkheid: Op het terras kan je vlot met een rolstoel op. Binnen moeizamer omdat dit met trappen naar boven is.
Op de dag van aankomst hebben wij hier heerlijke pizza's gegeten die mooi dun, goed gevuld en best groot waren. De serveerder was uitermate klantvriendelijk en kwam regelmatig vragen of alles naar wens was. We waren enorm te spreken van de service dat we besloten in de avond aldaar weer te eten. Een drie-gangen menu voor 25 euro en ik kon mijn voorgerecht uitbreiden met frites en groenten. Wederom heerlijk gegeten voor een schappelijk bedrag van 55 euro. Dank voor de heerlijke maaltijden en de service:
Vriendelijke, snelle bediening, secuur met de bestellingen opnemen. Binnen no time drankjes aan de tafel, ongevraagde kleine voorafjes, gezellige sfeer. Het eten was prima, precies zoals je verwacht wat je besteld heb. Dessert was erg lekker en niet te zuinig. Zeker een aanrader.Eten: 4/5
Vriendelijk personeel, eten was lekker, geen overdadige prijzen, en dit voor een toeristisch restaurant. Een herbezoek waard ook al hoef je hier niet te komen voor het interieur, maar dat is sowieso minder belangrijk voor mij. Het is wat op het bord dat komt wat voor me telt en wat ik er moet voor betalen dit in relaas staat.
Na reviews te hebben gelezen gekozen voor het menu met als voorafje meloen met ham, pizza naar keuze en tiramisu als nagerecht. De frieten bij het kindermenu zijn zelf gemaakt, en verder gebruiken ze overal verse ingrediënten. Alles was lekker vers en zelf gemaakt. Prijs / kwaliteit was dik in orde.
Broodjes waren nog puur deeg, er zaten haren in de pasta, glazen waren stuk, serveerster was vrij onvriendelijk! Er zitten citroenpitten in het drinken. Er wordt letterlijk met 'blik en borstel' gegooid door de zaal naar de collega's, ZEER onprofessioneel! Broodjes en bestek laten ze belachelijk vaak vallen,... Ik raad dit jammer genoeg niet aan.
Grote portie en lekkere pizza. Ook lekkere ijscoupes. Dit aan een goede prijs. We waren vergezeld van 2 honden. Dit was geen probleem, ze kregen spontaan een bakje water aangeboden.
Duurt erg lang voordat je je eten krijgt. Leuke aanbieding met 3 gangen incl.pizza voor €15 Echter hele rand van de pizza was zwart aangebrand. Dat was erg jammer. Simpele bediening en niet erg professioneel. Al met al aardig gegeten, maar niet voor herhaling vatbaar voor mij.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid