facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Piccolo

Piccolo

Info

Uitgebreide keuze van koude en warme broodjes/snacks en dranken om mee te nemen of ter plaatse te degusteren. Gratis levering aan bedrijven en scholen.

Geschiedenis

Sandwichbar Piccolo opende haar deuren op 1 september 1997. Elke dag opnieuw bereiden wij voor u lekkere verse broodjes, afkomstig van de warme bakker!

Wij verzorgen eveneens recepties, vergaderingen, verrasingsbroden, broodmanden, ... Ook voor koude schotels met een uitgebreid assortiment aan verse groenten, beleg naar keuze en broodje kan u bij ons terecht!

Ontdek onze uitgebreide keuze van koude en warme broodjes/snacks en dranken om mee te nemen of om ter plaatse te degusteren, in het centrum van Tienen.

Ook voor een lekkere warme tas soep, een tas Nesquik, een cappucino of latte macchiato kan u dagelijks bij ons terecht.

Wij leveren gratis aan bedrijven, ploegensystemen, scholen, ...

Gebruik onze klantenkaart: 12e broodje = + gratis drank!

Tijdens de schoolvakanties zijn wij open van 09.00u tot 17.00u!

Adres: Gilainstraat 24, 3300 Tienen
Telefoonnummer: 016 82 31 82
Stad: Tienen
Route: Gilainstraat 24
Postcode: 3300


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 16:30
Dinsdag: 07:30 - 16:30
Woensdag: 07:30 - 16:30
Donderdag: 07:30 - 16:30
Vrijdag: 07:30 - 16:30
Zaterdag: 10:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Broodjes Piccolo Tienen menu, Broodjeszaak Tienen, Piccolo broodje
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Foodbar Foodbar 1 km The foodbar is een trendy broodjeszaak waar we alleen verse producten gebruiken. Ons ...
T Rond Punt 2. Frituur & Broodjes T Rond Punt 2. Frituur & Broodjes 3 km Fijne vriendelijke mensen, lekker en verzorgd eten! Goede service en proper :
Recensies
Broodjes zijn lekker. Helaas is de vrouw die de broodjes maakt en verkoopt echt onbeleefd en verzuurd. Als je klanten wilt verliezen: doe zo verder!Eten: 4/5
Een warm broodje besteld, maar kreeg een koud broodje. Toen ik haar hierover aansprak zei ze “kom terug met uw broodje dan steek ik het in de microgolf” …..Met de saus erop? Echt onvriendelijk. Eerste keer en laatste keer.
juist had ik 2 broodjes besteld, waarvan 1 fout was dus ben ik terug gegaan, ik moet het fout broodje terug geven wat helemaal niet erg was want ik was er niet aangekomen, maar dan moet ik nog betalen voor het juiste te krijgen, terwijl mevrouw me verkeerd begrepen had. dan komt mijn 2 de broodje aan en zie ik dat ze nie volledig is zoals op de kaart staat club kip ze was de ananas vergeten zeer onvriendelijke bediening, EN ZE WERKT NOG EENS ZONDER MONDKAPJE top goed bezig, wij kwamen daar heel vaak maar dit is wel zeker de laaste keer!!!
Label Vegan-friendly op haar website, vond echter geen vegan broodjes, dus wou vriendelijk vragen of bepaalde sausen misschien toch vegan waren, of hoe de vegan broodjes te herkennen zijn. Uitbaatster was zeer onbeleefd, wist niet wat vegan was, begon over glutenvrij! Waarom dat ze dan op website vermeld 'vegan-friendly' is een groot raadsel! Niets vegan en vooral niets friendly!!
Snelle bediening, keuze uit verschillende soorten brood. En heel lekkere broodjes. Een echte aanrader volgens mij is het Grieks broodje. Er is voor ieders wil wel wat: soep, andere hartige versnaperingen en ook zoetigheden. Om mee te nemen of ter plaatse te eten. Ik ben best een tevreden klant met klantenkaart op zak
Een groot assortiment aan lekkere broodjes variërend van de simpele klassiekers tot meer speciale lekkernijen aan een mooie prijs. Ook andere dingen verkrijgbaar zoals worstenbroodjes en soep.
Dat is een zeer goede sandwichbar en zeer goede broodjes en goeie werknemersEten: 5/5
Altijd super lekere broodjes heel vers , veel keuze , Top bediening altijd top gewoon
Zeer vriendelijke bediening, heel verzorgde zaak en zalige broodjes om mee te nemen of ter plaatse op te eten!!!
Altijd lekkere verse broodjes. Zeer groot aanbod. Steeds gemaakt met een glimlach. TOP
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid