facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Picard MegaFun

Adres: Kolenmarkt 43, 1000 Brussels Hoofdstedelijk Gewest
Telefoonnummer: 02 512 23 87
Stad: Brussels
Route: Kolenmarkt 43
Postcode: 1000


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00

Recensies
Prijzen zijn relatief hoog,niet tegenstaande dat dit een van de weinige gespecialiseerde winkels in Brussel is. Kwaliteit van de producten zijn immers ook niet altijd wat je er van verwacht. De ballonnen die we er kochten waren allemaal verduurd of lieten het na enkele uren al afweten. Toen ik de verkoper hier over aansprak had ze al vast een uitleg klaar, maar helaas geen gepaste oplossing. Het waren hoge kwaliteit ballonnen en ze waren zeker niet verduurd. Uiteindelijk na enige tijd te verliezen terwijl ze al de ballonnen één voor één ging testen waarvan bleek dat er nog een heel deel kapot waren, vroeg ik gewoon een terugbetaling. Behoorlijk bitsig kreeg ik als antwoord dat ik dat dan maar meteen moest zeggen. Al bij al een mooie winkel, maar qua service en prijs alles behalve tevreden. Hopende dat deze negatieve review toch gezien wordt als een zinvolle feedback voor zich als winkelketen verder te ontplooien!
Van allé zotte dingen te vinden ! Leuk
Hele slechte winkel!!! De prijs is buiten alle proporties: immens duur! Na de vraag bij 1 van de winkelbediende waarom dit zo duur was bood ze me een korting aan.. Omdat ik vlug een beslissing moest nemen had ik deze aanvaard, maar was toch niet helemaal tevreden over mijn aankoop waarna ik naar de winkel had gebeld, zij konden dit echter niet terugnemen maar boden me nog een extra korting aan na het tonen van goedkopere prijzen van hetzelfde kostuum.. Waarom kan dit zelfs??!
ik zocht een pak voor carnaval en de winkel ging sluiten binnen 10minuten. Alle pakken hingen op de bovenste verdieping maar ik mocht de trap niet meer op! want de bovenste verdieping sloot zogezegt 10min vroeger. Dus ben ik maar ergens anders mijn pak gaan kopen.
Uitgebreide verkleedkleren winkel. Ik ben goed geholpen door het personeel. Leuke ervaring.
Vriendelijk! Behulpzaam! Veel keuze! Klein min puntje; best rommelige winkel
Dure winkel, je vindt wel alles wat je nodig hebt
fantastisch leuke winkel met vriendelijk personeel en funny items!!!!
Correcte prijzen en goede service :
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Picard MegaFun.

Brussels winkel in kermisbenodigdheden

openingstijden, locatie, vervoer. Kolenmarkt 43 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Picard MegaFun adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Picard MegaFun. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Picard MegaFun delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Picard Party Store Picard Party Store 4 meter Prijzen zijn relatief hoog,niet tegenstaande dat dit een van de weinige gespecialisee...
Le Palais Des Cotillons Le Palais Des Cotillons 263 meter Leuke feestwinkel met veel attributen....je kunt er ook vuurwerk kopen.
Prix Paranormal Prix Paranormal 2 km Déguisements HALLOWEEN à prix compétitifs.
ILEA ILEA 4 km Veel keuze in verkleedkleding
Boutchic - Magasin d'articles de fêtes, déguisements et cotillons Boutchic - Magasin d'articles de fêtes, dégu... 6 km Offre assez large. Une bonne alternative aux magasins plus connus du centre ville de ...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid