facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Piazza Cucina

Piazza Cucina

Info

Trattoria italienne



"Restaurant italien utilisant les recettes originales d’Italie. Retrouvez entre autre nos Véritable Spaghettis Vongoles et nos Véritables carbonata, sans crème."
Adres: Rue Hocheporte 6/8, 4910 Theux
Telefoonnummer: +3287377563
Stad: Theux
Route: Rue Hocheporte 6/8
Postcode: 4910



op zoek naar gerelateerd: Piazza cucina menu, Pizzeria Cucina Verviers, Un air de famille Theux
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Pizza qui Roule La Pizza qui Roule 1 km Vertaald door Google Super aardige baas en super goede pizza's Origineel Patron sup...
Recensies
Heerlijk gegeten. De enige zaak waar wij na aankomst op onze vakantie bestemming zonder reservering iets konden eten. Bediening was vlot en vriendelijk en het eten van goede kwaliteit en veel. Doggy bag geen probleem.
Super !! Heerlijke pasta Arabiata, de Calzone pizza was ook voortreffelijk.
Heerlijk eten! Net Italië : Goed bier, goede kaas, en perfecte spaghetti alle Vongole
Lekker eten, goede bediening, aanraderEten: 4/5
De-li-cieux , en ruim voldoende! Gezellig restaurant, prima bediening. Merci Chef!
Eten pizza’s waren goed. Prijs frisdrank prijzig, service was okay. Probeerde uiteindelijk wel Engels te praten met ons.
Heerlijk gegeten met 10 man op het terras. Alles is mogelijk en de baas werkt hard! Pizza en pasta aanrader in de regio!
Al met al een prima restaurant. Maar... Als er 3 tafels bezet zijn, waarom duurt het dan ruim 15 minuten voor de serveerster vraagt wat we willen drinken? Overigens zou het erg netjes zijn als het personeel een woordje Engels zou spreken. Jammer. Het eten was van redelijke kwaliteit. Het complementaire plankje vooraf was ook prettig, jammer wel dat het abrupt en zonder vragen weer van de tafel werd weggehaald. En weet je.... tussendoor vragen of alles naar wens is is ook erg netjes. Dit werd helaas niet gedaan. Er is absoluut ruimte voor verbetering.
Lekkere pizza's! Helaas werd wel pas na het eten verteld dat kinderporties ook konden...
Zeer lekkere pizza en andere gerechten. De pasta vongole is ook een aanrader. Je kan buiten zitten, op een terrasje op het plein van Theux, of binnen in de best wel stijlvolle zaak. Kort samengevat een degelijke zaak waar je voor een correcte prijs lekker Italiaans kan tafelen in een oerbelgische setting.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid