facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Piano's Noton

Piano's Noton

Info

Bij Noton kan u terecht voor:

Het stemmen of herstellen van uw piano
Het kopen van een piano
Het huren van een piano met aankoopoptie
Concertverhuur



"Pianowinkel"
Adres: Berlarij 60, 2500 Lier (België)
Telefoonnummer: 03 480 41 22
Stad: Lier
Route: Berlarij 60
Postcode: 2500



op zoek naar gerelateerd: pianos, moreau piano, piano kopen, nordfeld piano, piano antwerpen, piano winkel, piano wommelgem, piano mechelen
Recensies
Wij kregen een zeer duidelijke uitleg in de winkel, vergezeld van uitgebreide demonstraties van de modellen waarin we geïnteresseerd waren en professioneel advies dat niet gericht was op verkopen maar op ons te helpen om bewust een juiste keuze te kunnen maken. We hebben dan ook niet getwijfeld en een degelijke Yamaha digitale piano aangeschaft bij Noton. Zij hebben ook vele modellen op stock dus de levering kon al enkele dagen later! Ook de levering en installatie werd stipt, secuur en uitermate vriendelijk uitgevoerd. Na het opstellen werd alles getest, kregen we nog eens een duidelijke uitleg op maat en werd een en ander gedemonstreerd. Perfecte service door professionals die met passie met hun vak bezig zijn. Voor ons nog slechts 1 adres voor alle 'pianonoden': Noton in Lier!
Heel vriendelijke, professionele en vertrouwenwekkende dienstverlening, Ook na het bezoek aan de winkel wordt nog informatie gegeven over levertermijnen en dergelijke. Zeker een aanrader voor wie een klavier, piano, nieuw of tweedehands, akoestisch of elektronisch, zoekt, in alle prijscategorieën.
Vriendelijke, behulpzame en professionele mensen. Ruime keuze aan piano's
Uitstekende dienstverlening en super klantvriendelijk. Een absolute aanrader voor de beginnende en doorwinterde muziekliefhebber. Hier neemt men nog echt de tijd voor zijn klanten !!!
Dit is de plaats voor muzikanten die van noten op een klavier houden! Digitale en akoestische modellen, die je kan bespelen tot je de juiste keuze hebt gemaakt. Daarbij krijg je veel info en begeleiding. Aankopen of huurkopen, Noton is de goede plaats!
Heel vriendelijke en correcte mensen, die professioneel en eerlijk advies geven. Ik ben heel tevreden over de service en het instrument. Een aanrader om hier een piano te kopen.
Prima uitleg door gepassioneerde verkoper, die uitgebreid de tijd nam om ons te informeren. De huur-koopformule is erg interessant voor beginnende pianisten. Upgrade naar een duurder model is mogelijk.
Mijn oud keyboard gaf de geest. Ik belde Noton op een zaterdag morgen en een paar uur later werd mijn Roland FP60 geleverd. Prima service en prima keyboard, zowel qua klank als qua toucher.
Zeer vriendelijke zaakvoerders , goede service na verkoop , mooie voorwaarden , ruim aanbod , een echte aanrader voor de pianoliefhebbers
Puike, correcte service. Liefde voor het vak. Aanrader voor elke debutant én doorwinterde pianist.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Piano's Noton met het openbaar vervoer


Lier Gasthuisvest 160 meter
Lier Veemarkt perron 7 210 meter
560
561
569
570
571
Lier Veemarkt perron 6 210 meter
560
561
569
570
571
Lier Veemarkt perron 1 210 meter
150
151
152
153
297
90
Lier Veemarkt perron 2 210 meter
422
428

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid