facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Piano's Driesen

Piano's Driesen

Info

Voor de beste kwaliteit piano's, zowel huren of verkopen van piano's, een uitstekende service, één adres Piano's Driesen! De pianospecialist.

Geschiedenis

Sinds 1949 bent u bij Piano’s Driesen aan het juiste adres voor al uw piano’s.

Bent u een beginnend pianist? Dan is onze huurformule voor u wellicht de meest interessante manier om een piano in uw bezit te krijgen. Beslist u later om uw gehuurde piano aan te kopen, dan trekken wij de huur van de aankoopprijs af.

Verder kan u bij Piano’s Driesen in Maasmechelen terecht voor het kopen en het laten herstellen van vleugel-, buffet- en silent piano’s. Ook om uw piano te stemmen, volstaat een afspraak.

Al ruim 65 jaar is Piano’s Driesen tot ver buiten de Limburgse grenzen dé referentie inzake klavierinstrumenten. Kom naar onze gespecialiseerde toonzaal van ruim 1.000 m² en ervaar de klankrijkdom van de allergrootste klaviermerken.

Piano’s Driesen is bovendien premium dealer van Yamaha. U kan bij ons alle piano’s van Yamaha vrijblijvend komen proberen. Daarnaast is er ook een zorgvuldig geselecteerde collectie van tweedehandsinstrumenten. Zo vindt u voor elk budget een geschikte piano.



"Wij zijn een familiebedrijf sinds 1949, met een passie voor piano's! Wij staan voor service en kwaliteit, en willen iedereen ook altijd zo persoonlijk mogelijk helpen met het vinden van het perfecte instrument! Zowel verkoop als verhuur van piano's mogelijk. Nieuwe piano's van Kawai en Yamaha, maar ook tweedehands piano's van gerenommeerde merken zoals Petrof, Schimmel, Steinway,... Daarnaast hebben wij ook digitale piano's van Kawai. Wij verhuren piano's aan studenten op jaarbasis, dit zijn altijd nieuwere piano's van uitstekende kwaliteit."
Adres: Rijksweg 370, 3630 Maasmechelen
Telefoonnummer: 089764145
Stad: Maasmechelen
Route: Rijksweg 370
Postcode: 3630



op zoek naar gerelateerd: Piano driessen België, Piano winkels België, Piano huren Mechelen, Aankoop piano, Prijs piano, Piano huren prijs, Akoestische piano, Piano's
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
GAMESTARS GAMESTARS 259 meter Overal in België en Nederland kost de ps5 464€, maar hij niet hoor. Ad telefoon: onze...
Opsteyn Music Saloon Opsteyn Music Saloon 3 km Duidelijke en vriendelijke info.
Recensies
Ik zou een fantastische recensie kunnen schrijven om de tickets te winnen via de give away actie op jullie leuke Facebook-pagina, maar dat voelt wat vreemd, omdat ik jullie niet persoonlijk ken en nog geen piano kocht in jullie winkel. Wat ik wel kan vertellen, is dat ik nu al voel en zie dat jullie hiermee ontzettend gepassioneerd bezig zijn. En da's een goeie reden om als potentiële klant langs te komen. Want passie zorgt voor kwaliteit! Goed bezig dus. En wie weet tot binnenkort! En voor nu, toi toi voor mezelf, want ik kom heel graag naar het silent pianoconcert nu zondag in Beringen, maar nog net iets liever naar dat bij Table'O.
Top!! Fijne en vriendelijke service. Wij zijn hier super goed geholpen en zijn echt content van onze piano!
Een warm familiebedrijf met een passie voor piano’s. Bedankt voor de vriendelijke en goede service!
Prijs, kwaliteit dik in orde. Vrieendelijke bediening.
Bedankt voor de snelle levering!!
Super en héél vriendelijk
Geweldige service !!!
Je koopt een oude piano van hem. Patrick. De eigenaar van de plaats is zeer respectvol en behulpzaam
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid