facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Physixfit

Physixfit

Info

Je beter en fitter voelen hangt af van vele factoren. We zoeken naar de ware oorzaak van jouw pijn en streven ernaar het hele verhaal te zien. Dit is de start om je lichaam in balans te brengen.



"Physixfit staat voor een multidisciplinaire aanpak:- osteopathie en neuroreset P-DTR en NKT- revalidatie en algemene kinesitherapie- specialisaties: manuele therapie, wervelkolom, fasciatherapie, hand- enpolsrevalidatie, kaakproblematieken, sport en preventie, AIM- training en coaching- voedingsbegeleiding- orthomoleculaire therapieDoor onze onderlinge samenwerking zorgen wij voor een perfecte match tussen het behandelen van medische klachten en het optimaliseren van jouw doel op lange termijn. Onze drive naar kennis, leuke teamspirit en duidelijke feedback tussen de disciplines zorgen voor een traject dat voldoet aan jouw noden."
Adres: Hamontweg 36, 3680 Maaseik
Telefoonnummer: +32 474 56 29 70
eb.tifxisyhp@ofni
Stad: Maaseik
Route: Hamontweg 36
Postcode: 3680


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 22:00
Dinsdag: 07:00 - 22:00
Woensdag: 07:00 - 22:00
Donderdag: 07:00 - 22:00
Vrijdag: 07:00 - 19:00
Zaterdag: 08:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: personal trainer meeuwen, p dtr specialist
Recensies
Ze doen hun uiterste best en handelen met de uitgebreide kennis! Er heerst altijd een leuke sfeer. Ik ben zeer tevreden en kan hen alleen maar aanraden.
Ik ben heel blij dat ik Bart heb leren kennen. Door zijn behandelingen heb ik fysiek enorme stappen gemaakt. Stappen waarvan ik helaas lang heb gedacht dat die niet meer mogelijk waren. Mijn zoektocht is lang geweest en de hoop om volledig blessurevrij door het leven te gaan had ik zo goed als opgegeven. Ik heb dan ook veel behandelaars gezien. Hierdoor weet ik dat de behandelmethodiek van Bart uniek en bijzonder is. Ik kan hem dan ook absoluut aanraden!
Zeer goed geholpen geweest, leerrijk en interessant was het ook nog eens!
Ik heb mij in jaren niet meer zo helder en fit gevoelt. Chapeau Bart. Ik verheug mij op de volgende afspraak
Zeer goede begeleiding zowel van Bart ,als van Lore ....zeer vriendelijk en geduldig ...
Heeft mijn partner niet kunnen helpen. Jammer, misschien voor anderen wel de juiste persoon.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid