facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Photostudiomartens, 's - Gravenwezel, Antwerp

Photostudiomartens, 's - Gravenwezel, Antwerp

Info

Photostudio Martens is sinds meer dan 10 jaar gespecialiseerd in Zwangerschap, newborn, baby, familie, huwelijk en art - fotografie.

Geschiedenis

Photostudio Martens is sinds meer dan 10 jaar gespecialiseerd in Zwangerschap, newborn, baby, familie en sensuele fotografie en huwelijksreportages.

Ik studeerde af aan het Narafi in Brussel. Sinds de geboorte van onze jongste dochter Mereltje ben ik me verder gaan specialiseren in Newbornfotografie.

Newbornfotografie en zwangerschap zijn een van mijn favorieten. Hierin specialiseer ik mij steeds verder. Bij sensuele fotografie maak ik gebruik van licht zodanig ik een artiestiek beeld kan leveren.



"Fotograaf zwangerschap en newborn, baby fotografie, pasfoto's.Zwangerschap fotografie en newborn fotografie zijn één van mijn favorieten. Het is een bijzondere periode en daarom vind ik het ook enorm leuk om een zwangerschapshoot te doen. Er wordt wel eens gezegd, "een vrouw is op haar mooist wanneer ze zwanger is". Er gebeurt iets geweldigs in je lichaam en het is voorbij voor je er erg in hebt. Het is dan ook één van de mooiste herinneringen buiten een newbornshoot van je baby. Ze zijn zo klein voor korte tijd. Leg die mooie momenten vast. Met de foto's die ik maak kan je steeds terug zien naar die mooiste momenten. Catherina"
Adres: wijnegemsteenweg 30, 2970 'S-Gravenwezel, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 00 32 (0)496/495009
Stad: 's-Gravenwezel
Route: wijnegemsteenweg 30
Postcode: 2970



op zoek naar gerelateerd: Pasfoto Schilde, Fotograaf Schoten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Newborn fotografie by babyfotosessie.be Newborn fotografie by babyfotosessie.be 20 meter Ja het is een gezellige aangename studio .Je zou maar eens binnen springen om de sfee...
PHOTOSTUDIO MARTENS PHOTOSTUDIO MARTENS 20 meter Ja het is een gezellige aangename studio .Je zou maar eens binnen springen om de sfee...
Recensies
Voor een pasfoto van onze 1 maand oude baby was dit een onaangename ervaring. Onze baby werd niet meteen wakker en we kregen het gevoel dat de fotografe hier geen geduld mee had. Ook tijdens de shoot kregen we weinig instructies om haar hoofdje vast te houden. Totaal geen inlevingsvermogen van de fotografe, die ons zelfs geen goedendag zei of zich voorstelde bij het binnenkomen. Voor een baby shoot of een baby pasfoto zou ik dus niet aanraden om hier langs te komen. We zijn ook totaal niet tevreden over de foto maar we wouden hier niets over zeggen omdat we het gevoel kregen dat dit te veel gevraagd zou zijn. We zullen het wel ergens anders nogmaals doen! Spijtig wel….
Met ons 1ste kindje er reeds langsgeweest, en waren zo tevreden dat we terug de zwangerschap en newbornshoot bij Photostudio Martens hebben laten doen. Hebben een prachtige studio, heel gezellig en heel vriendelijk. Hebben bijzonder veel spulletjes voor de baby als prachtige wraps, dekentjes en ook heel mooie zwangerschapskledij. Ook het album is prachtig geworden, zo mooi om naar te kijken. Heel onze familie vindt het prachtig! Jullie waren enorm professioneel en vriendelijk. We gaan jullie bij iedereen aanraden. Top service ! Dank je
We hebben hier als koppel een fotoshoot laten doen. Aangezien wij geen ervaring hebben was dit toch leuk en kregen we voldoende instructies om het een succes te maken. Na de shoot in één keer de foto's bekeken en gekozen. Hiervan laten we een boek maken door hen waarvan we dan later nog een vergroting willen bestellen. Op het eerste zicht hebben ze zeer mooie foto's gemaakt. In blijde verwachting van het eindresultaat!
Begin juli een newborn fotoshoot gedaan, deze heeft bijna 4u geduurd, met heel veel verschillende attributen. Wij hadden zelf wat kleertjes en doopsuiker/geboortekaartje mee. Catherina heeft zelf ook veel leuke pakjes, haarbandjes enzo... Omdat ons thema v h doopsuiker dreamcatcher was hadden wij graag gehad om een foto van onze dochter in een grote dreamcatcher te hebben. Jammer genoeg hadden ze dit niet, maar Catherina heeft nog veel moeite gedaan om toch nog zelf 1 te kunnen maken, uiteindelijk is ze niet aan het juiste gerief geraakt. Maar ze doen echt moeite voor de klant. Ons dochter was die dag zelf redelijk lastig en Catherina was zeer geduldig met haar, waardoor het resultaat van de foto’s prachtig is geworden. Ondertussen zijn we onze fotoalbum gaan afhalen en die is echt prachtig geworden. Het was het wachten meer dan waard. Ik ga niet zeggen dat het goedkoop was, maar je krijgt echt waar voor je geld. Is iets voor altijd. Zeer vriendelijke en professionele mensen.
Fotografe weet perfect hoe ze met kinderen moet omgaan. Gespecialiseerd in zwangerschap en newborn, en dat zie je al van buiten af. Zeer vriendelijk en professioneel. Prachtige accessoires voor je baby. Gespecialiseerd in prachtige newborn albums maar ook haar wandvergrotingen zijn super. Breng steeds voldoende kledij mee want hoe meer variatie hoe meer er kan gewerkt worden met originele ideeën. Newbornshoot heeft meer dan 4 uur geduurd. Tijdens de shoot kan je als ouders plaatsnemen in een leuke zetel met een lekker dranke terwijl je baby in de babystudio gefotografeerd wordt. Zeker een aanrader !
Op de website konden we reeds zien hoe Catherina het spontane in de mensen naar boven brengt. We zijn super tevreden met het resultaat van onze zwangerschaps foto's. En de snelle service. Het album dat we bij de photo sessie besteld hebben gaat overal met ons mee om te pronken. Een nieuwe foto sessie staat al geboekt voor als onze baby geboren word..... dat zegt genoeg denk ik :-
ik had eerst een super leuke zwangerschaps shoot met men partner. Heel mooi resultaat! dan enkele weken later de eerst new born, spijtig genoeg wou mijn dochtertje niet echt meewerken. De fotografe had wel ongelooflijk veel geduld met haar, ze suste haar maar de krampjes waren te zwaar dus we hebben een nieuwe afspraak gemaakt een week later. En weeral een verbluffend resultaat. ik krijg heel goeie commentaren op de fotos. Nu nog de bedankkaartjes laten maken ik ben benieuwd!!!
Elke dag genieten wij als ouders van de prachtige canvas met foto van ons gezin dat bestaat uit onszelf, twee volwassenen zonen en hun vriendinnen. We werden vriendelijk onthaald, op ons gemak gesteld en er werden meer dan voldoende foto's gemaakt om uit te kiezen. Wij kunnen niet voldoende reclame maken voor deze artistieke fotografe. Super gewoon. Fam. Deplee
Wij hadden hier een shoot met drie personen en onze hond. Het was die dag meer dan dertig graden. We waren onwennig, een fotoshoot doen wij immers niet alle dagen. Bij het binnenkomen kon er nog geen eens een goedendag van af. Heel de sessie lang werden we onbeleefd behandeld en voelden we ons totaal niet op ons gemak. We hebben uiteindelijk 1 houtblokken besteld. Een ander blokje kregen we gratis via Socialdeal. Deze shoot was op 16/07. Het blokje was pas klaar eind september. Hiervoor hebben wij genoeg geld betaald, helaas was dit gewoon een blok hout waar onze foto niet eens deftig opgeplakt is. Hier komen wij nooit meer. ------------------------------------------------------------------------------------ Net ook gebeld door de zaakvoerders. Gedreigd met rechterlijke stappen als ik deze recensie er niet af haal. Op een zondagavond dan nog wel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid