facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Photostudio Martens

"Fotograaf zwangerschap en newborn, baby fotografie, pasfoto's.Zwangerschap fotografie en newborn fotografie zijn één van mijn favorieten. Het is een bijzondere periode en daarom vind ik het ook enorm leuk om een zwangerschapshoot te doen. Er wordt wel eens gezegd, "een vrouw is op haar mooist wanneer ze zwanger is". Er gebeurt iets geweldigs in je lichaam en het is voorbij voor je er erg in hebt. Het is dan ook één van de mooiste herinneringen buiten een newbornshoot van je baby. Ze zijn zo klein voor korte tijd. Leg die mooie momenten vast. Met de foto's die ik maak kan je steeds terug zien naar die mooiste momenten. Catherina"
Adres: Wijnegemsteenweg 30 , Schilde 2970, BE
Telefoonnummer: 0496 49 50 09
Stad: Schilde
Route: Wijnegemsteenweg 30
Postcode: 2970



op zoek naar gerelateerd: fotograaf martens, fotoshoot limburg belgie, zwangerschapsfotografie prijzen, fotoshoot zwangerschap gent, newborn fotografie oost vlaanderen, newborn fotografie prijzen, zwangerschapsfotografie gent, newborn fotografie hasselt
Recensies
Wij hebben onze fotoshoot gedaan en 2 albums besteld. Foto's zijn in april genomen. Ik had graag het album met moederdag antwerpen 15/8 aan mijn schoonmoeder gegeven. Na verscheidene e-mails en voicemail in te spreken want opnemen doet ze nooit hebben we nog steeds onze albums niet. Enige reactie, op of de boeken nog komen of een andere oplossing is er niet. Ze antwoordt gewoon niet. Al een geluk dat we nog de foto's hebben gekregen, dit was ook al met veel vertraging. De onbewerkte duurde een week voor we ze konden uitkiezen. Op de bewerkte foto's hebben 6 weken moeten wachten en nu wachten we dus nog steeds al 18 weken op de albums of op zijn minst enige reactie. Komt afspraken niet na. Je krijgt niet waar je voor betaald.Ik zou ergens anders gaan!
Heel onvriendelijke vrouw en zeer onprofessioneel, slechte en scheve pasfoto's. Je bekomt een beter resultaat door het zelf te doen met een smartphone en de kruidvat foto printer. Absoluut vermijden deze plek!
Voor een pasfoto van onze 1 maand oude baby was dit een onaangename ervaring. Onze baby werd niet meteen wakker en we kregen het gevoel dat de fotografe hier geen geduld mee had. Ook tijdens de shoot kregen we weinig instructies om haar hoofdje vast te houden. Totaal geen inlevingsvermogen van de fotografe, die ons zelfs geen goedendag zei of zich voorstelde bij het binnenkomen. Voor een baby shoot of een baby pasfoto zou ik dus niet aanraden om hier langs te komen. We zijn ook totaal niet tevreden over de foto maar we wouden hier niets over zeggen omdat we het gevoel kregen dat dit te veel gevraagd zou zijn. We zullen het wel ergens anders nogmaals doen! Spijtig wel….
16u aangekomen zaterdag voor pasfoto. Niemand te zien poort dicht. Terwijl er openstaat tot 17u.
Met ons 1ste kindje er reeds langsgeweest, en waren zo tevreden dat we terug de zwangerschap en newbornshoot bij Photostudio Martens hebben laten doen. Hebben een prachtige studio, heel gezellig en heel vriendelijk. Hebben bijzonder veel spulletjes voor de baby als prachtige wraps, dekentjes en ook heel mooie zwangerschapskledij. Ook het album is prachtig geworden, zo mooi om naar te kijken. Heel onze familie vindt het prachtig! Jullie waren enorm professioneel en vriendelijk. We gaan jullie bij iedereen aanraden. Top service ! Dank je
Begin juli een newborn fotoshoot gedaan, deze heeft bijna 4u geduurd, met heel veel verschillende attributen. Wij hadden zelf wat kleertjes en doopsuiker/geboortekaartje mee. Catherina heeft zelf ook veel leuke pakjes, haarbandjes enzo... Omdat ons thema v h doopsuiker dreamcatcher was hadden wij graag gehad om een foto van onze dochter in een grote dreamcatcher te hebben. Jammer genoeg hadden ze dit niet, maar Catherina heeft nog veel moeite gedaan om toch nog zelf 1 te kunnen maken, uiteindelijk is ze niet aan het juiste gerief geraakt. Maar ze doen echt moeite voor de klant. Ons dochter was die dag zelf redelijk lastig en Catherina was zeer geduldig met haar, waardoor het resultaat van de foto’s prachtig is geworden. Ondertussen zijn we onze fotoalbum gaan afhalen en die is echt prachtig geworden. Het was het wachten meer dan waard. Ik ga niet zeggen dat het goedkoop was, maar je krijgt echt waar voor je geld. Is iets voor altijd. Zeer vriendelijke en professionele mensen.
We hebben hier als koppel een fotoshoot laten doen. Aangezien wij geen ervaring hebben was dit toch leuk en kregen we voldoende instructies om het een succes te maken. Na de shoot in één keer de foto's bekeken en gekozen. Hiervan laten we een boek maken door hen waarvan we dan later nog een vergroting willen bestellen. Op het eerste zicht hebben ze zeer mooie foto's gemaakt. In blijde verwachting van het eindresultaat!
Op de website konden we reeds zien hoe Catherina het spontane in de mensen naar boven brengt. We zijn super tevreden met het resultaat van onze zwangerschaps foto's. En de snelle service. Het album dat we bij de photo sessie besteld hebben gaat overal met ons mee om te pronken. Een nieuwe foto sessie staat al geboekt voor als onze baby geboren word..... dat zegt genoeg denk ik :-
ik had eerst een super leuke zwangerschaps shoot met men partner. Heel mooi resultaat! dan enkele weken later de eerst new born, spijtig genoeg wou mijn dochtertje niet echt meewerken. De fotografe had wel ongelooflijk veel geduld met haar, ze suste haar maar de krampjes waren te zwaar dus we hebben een nieuwe afspraak gemaakt een week later. En weeral een verbluffend resultaat. ik krijg heel goeie commentaren op de fotos. Nu nog de bedankkaartjes laten maken ik ben benieuwd!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid