facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Photonware

Info

Wij van Photonware hebben maar één doel: de beste computer samenstellen, volledig naar Uw wens

Geschiedenis

Photonware is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het samenstellen en bouwen van opmaat gemaakte computers.
Wij gebruiken uitsluitend onderdelen van de beste kwaliteit.
U kunt bij ons terecht voor super snelle game computers, workstations en computers geoptimaliseerd voor zware render werken en video bewerking.
Natuurlijk kunt U ook bij ons terecht voor budget vriendelijke computers voor thuis gebruik.
Aarzel niet om ons te contacteren, wij maken dan graag in overleg met U een offerte naar uw behoeftes binnen uw budget.



"Photonware is de oplossing voor gamer en professional.Wij ontwerpen, configureren en bouwen computer systemen gericht op maximale prestaties.Geoptimaliseerd en gepersonaliseerd voor elke toepassing."
Adres: hogeweg 46, 9290 Berlare
Telefoonnummer: +32(0)484 65 12 88
Stad: Berlare
Route: hogeweg 46
Postcode: 9290


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sinpro Sinpro 1 km Jonge starters it service opgelost.mercikes.doe zo verder.
Recensies
Via een vriend bij Samuel terecht gekomen van Photonware , en niks dan lof over deze zaak. Had een volledige Custom build laten maken en wow wat een service en WOW wat een pro in zijn vak ! In samenspraak met Photonware de perfecte build samengesteld voor mij ,en omg wat een beauty heeft hij ervan gemaakt ! amazing RGB volledig alles op elkaar afgestemd , TOP watercooled system TOP kwaliteit , alles netjes weggewerkt ,TOP cable-managment en alles pre installed en volledig up-to-date ! no need to say more ... :-
Ik ben een gamer in hart en nieren en ik zocht naar een professioneel, persoonlijke aanpak voor men volgende gaming rig. Ik zat met een al iets verouderde pc die ik nu gebruik als streaming pc en heb via de man achter photonware heel veel informatie en expertise kunnen halen. Mijn honderden vragen werden steeds snel en goed beantwoord, samen met mijn vereisten en voorkeuren zijn we tot een droombuild gekomen. Ik ben een klant voor het leven geworden. Dank u!
Enkele weken terug via een kennis bij Samuel van Photonware terechtgekomen voor het bouwen van een game PC. Zeer aangename kennismaking en vlotte opvolging van begin tot eind! Goede begeleiding bij het selecteren van de juiste componenten. Zeer nette afwerking bij het bouwen van de pc met glazen behuizing. Bij het afhalen van de PC zeer hartelijk ontvangen en de pc nog even opgestart om vast te stellen of alles correct werkt. Zelfs na ophaling nog verschillende keren de vraag gekregen of alles naar wens is. Doe zo verder Samuel!
Telefoon laten herstellen scherm vervangen, zeer snel gemaakt en aan een scherpe prijs. Ook reeds een laptop besteld en was ook zeer correct verlopen, met de nodige programma's vooraf geïnstalleerd. Later nog probleem gehad met software, gratis geholpen. Voortaan gaan we altijd bij Photonware.
Begin vorig jaar een computer laten maken door dit bedrijf. Ik speel vooral shooters PUBG, Battlefield 1 COD en ook RPGs soms wel 12uur per dag. Ik zocht een krachtige en stille computerstaat in de woonkamer. Echter 1 van de fans begon na enkele maanden een lichte brom te makencorsair LED fan. Ik heb dit gemeld en ze hebben deze meteen vervangen en ik heb er nu zelfs RGB bij. Goeie service ! Aanrader !
4 workstations gekocht om op te programmeren, op maat samengesteld waardoor je kwalitatieve onderdelen hebt tegen een scherpe prijs. Bovendien 5 jaar garantie en uit ervaring weet ik dat ook die service perfect uitgevoerd wordt. Dikke aanrader !
Ik heb er prachtige builds en vakmanschap gezien. Je merkt dat het met passie gemaakt is en zeer kwalitatief. Een aanrader voor iedereen wie een top PC wilt.
Reeds meerdere aankopen gedaan bij Photonware, super service!
wij zijn heel te vrede en een goede dienst na verkoop
Goede service en top product. Heel tevreden
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Photonware met het openbaar vervoer


Berlare Schuurputstraat 30 meter
355

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid