facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Phonefixers Deinze

Phonefixers Deinze

Info

Uw betrouwbare iPhonehersteller in Deinze, Waregem en Gent ♻️ ✔️Originele onderdelen ✔️Herstellingen in minder dan 1uur ✔️12 maanden garantie ✔️Pick-up and delivery service Maak nu je afspraak en kom snel langs!



"Uw betrouwbare iPhone hersteldienst in Deinze Poesele- Originele onderdelen- Herstellingen in minder dan een uur- 12 maanden garantie op alle herstellingen Iphone - gsm - smartphone - ipad - herstelling - reparatie - herstellen - repair - Waregem - Deinze - Kortrijk - herstel - Samsung - Huawei - barst - gebarsten - herstelpunt - "
Adres: Oude Kerkstraat, 9850 Nevele
Telefoonnummer: +32484649308
Stad: Nevele
Route: Oude Kerkstraat
Postcode: 9850


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:00
Dinsdag: 08:00 - 22:00
Woensdag: 08:00 - 22:00
Donderdag: 08:00 - 22:00
Vrijdag: 08:00 - 22:00
Zaterdag: 08:00 - 22:00
Zondag: 08:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Repair Center Deinze, AS Repair, Smartphone herstellingen, Iphone-repair ronse, GSM reparatie AALTER, GSM Repair, Az Repair
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De dag des Heeren gastenverblijven De dag des Heeren gastenverblijven 7 km In de Dag Des Heren binnenwandelen voelde voor ons als starten met lezen in een oude ...
Recensies
Het scherm van mijn vorige iphone was stuk, dus heb ik gekozen om een nieuwe iphone hier te kopen. Er werd voor gezorgd dat mijn scherm van mijn vorige iphone gemaakt werd om zo toch nog aan mijn gegevens te geraken. Ik ben heel tevreden van mijn nieuwe iphone 13 en nog meer tevreden van de service. Vanaf nu koop ik mijn toestellen altijd hier.
Snelle en vlotte service! Telefoon in weekend binnen gestoken voor herstelling van verbrijzeld scherm en op maandag kon ik hem al weer volledig hersteld afhalen.
Zeer vriendelijk & super goede service. Na een uurtje was mijn scherm al gemaakt.
Reeds meerdere toestellen via phonefixers gekocht, altijd perfecte toestellen ontvangen niet op aan te merken !
Ik kocht een Iphone 13 pro bij deze persoon! Zeer tevreden over de gang van zaken. Ik kreeg een hoesje en een beschermglas erbij. Als ik een nieuwe telefoon nodig heb weet ik waar ik moet zijn! Ook garantie was geen probleem. Zeer betrouwbaar!
Correcte afhandeling en vriendelijke service. Biedt ook garantie op herstelling en komt deze ook na
Goedkoop en vlotjes onderhandelt. Zeker een aanrader!
Super tevreden! Snelle service en heel vriendelijk. Gratis beschermglas erbij gekregen. Bedankt voor de reparatie
Ik heb hier een iPhone aangekocht voor een meer dan faire prijs. De telefoon was in uitstekende staat en kwam zelfs met een beschermglaasje en case. Ook de verkoper was heel sympathiek en vriendelijk. Hij had duidelijk kennis van zaken. Ik kom hier hopelijk pas binnen een paar jaar terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid