facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Phone Repair Shop

Phone Repair Shop

Info

Herstellingen van alle smartphones, tablets en laptops. De verkoop van refurbished en nieuwe toestellen (iPads, smartphones en laptops) samen met accessoires en goodies. Garantie op alles en klaar terwijl u wacht!

Geschiedenis

Alle smartphone, tablet en computer herstellingen met garantie. Aankoop en verkoop van refurbished en nieuwe toestellen, accessoires en goodies. Altijd een gratis diagnose.



"Alle smartphone, tablet en computer herstellingen met garantie. Aankoop en verkoop van refurbished, Remarketed en nieuwe toestellen, accessoires en goodies. Altijd een gratis diagnose."
Adres: Klaverstraat 27, 3650 Rotem, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 0489 95 38 73
Stad: Rotem
Route: Klaverstraat 27
Postcode: 3650


Openingstijden

Maandag: 18:30 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: The phone repair shop, Phone Repair Ninove, Phone Repair vlaamse kaai, Phone Repair Antwerpen
Recensies
Geweldige ervaring. Ik ging enkele maanden geleden naar de shop voor mijn telefoon die niet meer aanging. Hij had me aangeraden om eerst naar de zaak te gaan waar ik hem had aangekocht ivm garantie, en als het niks werd ik dan nog bij hem terug kon komen. Deze week terug gegaan omdat mijn opslag vol zat en zelfs een nieuwe gsm wou aankopen. Hij gaf me een gouden tip waardoor ik weer meer dan 30gb vrij heb. Eerlijkheid bij dit bedrijf is Ik weet in ieder geval waar ik mijn volgende gsm aankoop!
Tijdens de reparatie van de glasschermen van 2 ipads bleek uiteindelijk ook de homebutton kapot te zijn gegaan deze werd toen gratis gerepareerd. Ook kregen we er 2 gratis glasprotectors bij. Al met al top service en zal ik in de toekomst zeker mijn apple producten hier laten repareren.
Heel tevreden! Gsm had waterschade opgelopen, volgens de fabrikant was er niets meer aan te doen om bestanden, etc. terug te krijgen. Phone repair shop heeft extra moeite gedaan om een creatieve oplossing te zoeken om al mijn foto’s en contacten terug te krijgen, met succes! Bedankt voor de goede service!
In het verleden al vlot geholpen met kapotte laptop en bijgevolg ook de aankoop van een nieuwe. Vanmorgen opnieuw snel geholpen met vervanging van de achterkant van m'n gebarsten gsm. Ik zocht ook een nieuwe houder voor in de auto en ook dat is gelukt! Snelle, vlotte en hele vriendelijke service. Zeker een aanrader! Nogmaals merci!
Heel tevreden! Ben altijd zeer snel en zeer vriendelijk geholpen! Hij doet er alles aan om zo snel mogelijk je iPhone/ iPad terug te krijgen.Wat toch wel belangrijk is natuurlijk. Prijs / kwaliteit is ook goed! Een tevreden klant!!!
Reeds heb ik mijn Samsung S21 Ultra binnen gebracht voor het scherm te laten maken. Duidelijke communicatië via whatsapp met de nodige informatie en het scherm werd besteld en hersteld! Top Service!
Op aanraden van een klant ben ik bij Phone Repair Shop terecht gekomen. Zéér tevreden over de goede service! Mijn iphone XR werd in no-time hersteld tegen een betaalbare prijs. Ik kom hier zeker nog terug.
Als nieuwe klant zijnde,magnifiek geholpen bij een steeds terugkerend probleem van mijn IPad,kosten nog moeite gespaard tot het euvel verholpen was !Chapeau
Mijn Samsung S8 heeft een paar keer de grond van redelijk kortbij gezien, dus binnen gebracht bij Phone Repair Shop. Heb mn foon als nieuw terug gekregen, super service, eerlijke prijzen en geen lange wachttijden. Zeker een aanrader!!
Top service tegen een top prijs!!! Ik had de fout gemaakt om langs te gaan bij prutsers voor het vervangen van mijn gsm scherm, hierna had ik niets dan problemen. Gelukkig ben ik hier wel zeer goed geholpen geweest en heb ik inmiddels een perfect werkende gsm. Zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid