facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Phone Kliniek

Phone Kliniek

Info

Reparatie en ondersteuning van je SmartPhone Tablet Laptop edc.
Wij herstellen dit voor u!
Voor de voordeligste prijzen en beste kwaliteiten PHONEKLINIEK



"Reparatie en ondersteuning van je SmartPhone Tablet Laptop edc.Wij herstellen dit voor u!Voor de voordeligste prijzen en beste kwaliteiten PHONEKLINIEK"
Adres: Koolmijnlaan 367, 3582 Beringen
Telefoonnummer: 32485075567
Stad: Beringen
Route: Koolmijnlaan 367
Postcode: 3582


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Multipage Multipage 3 km Zeer bekwaam, snel en heel vriendelijk. Mijn gsm was zeer snel gemaakt. Ben daar nog ...
Recensies
Sorry voor de vorige recensie, ik wist niet dat de winkel op dinsdag gesloten is, dus ik heb een ster geplaatst en daarmee de reputatie van de winkel geschaad.Vandaag heeft de man onmiddellijk contact met mij opgenomen, hij was zeer correct en vriendelijk en deed alles goed, zelfs zij zijn de goedkoopste, dus ik raad iedereen aan om ze te bezoeken, ik geef ze een schone tien
Het is lang geleden dat ik zó tevreden was van een service. Zó tevreden dat ik de tijd heb genomen om hier toch iets neer te schrijven; iets wat ik zelden doe. Wij zijn langsgeweest met een Iphone 11 Pro die niet meer werkte na een serieuze val. De eigenaar wist ons op 10min tijd een oplossing te bieden. Wij wisten dus op 10min tijd wat er scheelde en wat de mogelijkheden/kosten waren. Dikke pluim!!!
Heel content! Ik kwam binnen en werd direct hartelijk ontvangen. Mijn iPhone Xs Max had een kapot scherm en ik had een iPhone Xs bij om te verkopen. De meneer is direct voor mij begonnen en nog geen 30 minuten later had ik weer een ‘splinternieuwe’ gsm!! Hier ga ik in de toekomst zeker nog komen moest ik een gsm willen kopen, verkopen of maken!
Top. Telefoonwinkel waar je ook je smartphone kan laten herstellen. Zeer scherpe prijzen en de eigenaar heeft kennis van zaken. Wel rekening houden dat je contant dient te betalen maar er is een bankautomaat in de buurt. Zijn service en scherpe prijzen maken dit meer dan goed.
zeer goede service snel geholpen goede informatie en TOF personeel
Reeds meermaals geweest steeds oprecht en met kennis van zaken mijn toestel hersteld Super service
iPhone cameraglas was gebarsten, reparatie verloop vlot en correct. Ik ben heel goed op de hoogte gehouden over de reparatie van mijn toestel. Ten slotte is dit mijn 2de keer op een rij dat ik een iPhone koop bij phonekliniek. Top service en zeker een aanrader !!!
Ik ben een tijdje terug geweest voor een herstelling van een iPad scherm, is zeer vakkundig uitgevoerd zeker een aanrader echte vak kennis en top service!!
Heb er vorig week een iPhone gekocht, heeft heel scherpe prijzen ben er zeer tevreden van!! Zeker een aanrader!!
Iphone SE scherm gebarsten. Werd onmiddellijk ter plaatse vervangen. Heel vriendelijke en goede service. Heel correct en schappelijke prijs! Hier kom ik zeker terug! Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid