facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Phone Center Koersel

Phone Center Koersel

Info

Phone Center Koersel biedt veel mogelijkheden op gebied van multimedia. Voor onder andere een kapot beeldscherm, een nieuwe kabel of advies staat een team van experts graag voor u klaar!



"In hartje Koersel verkopen en repareren wij telefoons met ons team. Dit team bestaat uit experts en er staat altijd iemand klaar voor u in onze winkel."
Adres: Pieter Vanhoudtstraat 6/1, 3582 Koersel, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 011652610
Stad: Koersel
Route: Pieter Vanhoudtstraat 6/1
Postcode: 3582


Recensies
Gsm scherm laten repareren. Heel vriendelijk en behulpzaam, komen met een oplossing! Ik ben heel tevreden
iPhone 6 connector laten vervangen zeer snel en vriendelijk mensen, maar op hun aanraden originele kabel gekocht in hun filiaal in Leopoldsburg omdat he beter zou zijn voor de connector, maar de kabel heeft het nog geen week vol gehouden waardoor ik denk dat het niet om een originele kabel gaat zoals ze beweerde. Al 2 mails gestuurd maar geen reactie er opgekregen. Ook niet van de reparatie een aankoopbewijs ontvangen noch van de kabel wat me verdacht lijkt. Ik wacht nog altijd op een antwoord van jullie.
vriendelijke mensen maar deed men gsm binnen voor een schermreparatie moest dan 2 weken er op wachten en kreeg hem uiteindelijk erger terug men voorste scherm was nog meer kapot en men glazen achterkant viel er ook gewoon vanaf dus u kunt best eerst bij de concurrentie gaan kijken
Super.vriendelijk, ervaren, nemen tijd voor klant.niet opdringerig.
In mei wat besteld. Hij zou bellen als het er was. Tot op heden nog steeds geen telefoontje gehad. Heb mijn product elders gekocht.
Ben zeer teverden altijd snel geholpen en niet al te duur
Iphone x gisteren laten maken. Goede service, zelfs na de uren geholpen! Aanrader :
Gaan kijken voor een tablet. Nu afwachten tot dinsdag.
Zeer correct en super snel geholpen. Dank U Phone Center
Ik zou ook eerst eens bij de concurrent kijken alvorens hier te komen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid