facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pholaumi

Pholaumi

Info

Nous proposons une cuisine vietnamienne authentique. Les plats sont préparés à la commande et à base de produits frais.

Adres: Rue Dejoncker 26, 1060 Sint-Gillis
Telefoonnummer: +32 2 539.37.63
Stad: Saint-Gilles
Route: Rue Dejoncker 26
Postcode: 1060


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 14:30

Recensies
Het is een kleine Vietnamese restaurant in de centrum van Louiza buurt Brussel..Ik hou van de warme sfeer, decoratie hier. Dat brengt mij een rustige gevoel. Ik heb " Mi Vit Wantan" - Noedels soep met gebakken eendje en gebakken Wantan - en Homemade Tea voor mijn lunch gekozen. De bouillon van mijn gerecht is heerlijk en smaakvol. De baas is ook heel vriendelijk.
In de schaduw van het Justitiepaleis; toevallig ontdekt nadat mijn vriend regelmatig op de rechtbank moet zijn. Wat serveert dit restaurant bijzonder smakelijk eten; de menukaart is niet zo heel lang maar alle gerechten zijn authentiek en vers bereid. Alle respect voor de dame die de service helemaal alleen doet. Voor wie van deze keuken houdt, kan ik alleen maar aanraden; wat mij betreft met lengten de beste!
Super lekker en vriendelijk mensenEten: 5/5
Klein restaurant. Lekker en verzorgd eten
Goed eten , proper en aan eerlijke prijs
Het was verrassend lekker!
Geweldig Vietnamees restaurant. Gerechten met unieke smaken, uitgebalanceerde en kwalitatieve voeding die alles perfect verteerbaar maakt zonder postprandiale verrassingen. Uitstekende service. Geadviseerd!Eten: 5/5
Dit is een echte parel in de buurt van de Louizalaan Brussel. We kregen authentiek en smakelijk Vietnamees eten geserveerd. Verhoudingen vegetarisch / vlees en kruiden waren evenwichtig en de grootte van de gerechten was perfect. Speciale dank aan de eigenaar Kim die zich heeft aangepast aan onze speciale behoeften en die zonder recept een stukje geschiedenis van Vietnam heeft gedeeld. Succes gewenst aan dit bedrijf.
Mijn vrienden en ik, afkomstig uit de Verenigde Staten, ontdekten dat we Frankrijk en België aan het verkennen waren. Tijdens onze tijd in Brussel kwamen we toevallig een Vietnamees eetcafe tegen genaamd PhoLauMi. Ik moet zeggen, dit etablissement is ronduit UITZONDERLIJK! De keuken was niet alleen authentiek, maar ook ongelooflijk lekker, wat ons dwong om de volgende dag terug te keren. Onze eerste maaltijd omvatte chả giò loempia's vergezeld van vissausdip als aperitief, gevolgd door bò lá lớp betal leaf wrap beef brochette en hủ tiếu platte rijstnoedels met varkens- en kippenbouillon. Elk gerecht was echt opmerkelijk! Bovendien maakte de warme aanwezigheid van de eigenaar onze ervaring des te aangenamer terwijl we met haar in het Vietnamees spraken. UPDATE: PhoLauMi was zo verrukkelijk dat mijn vrienden en ik het niet konden laten om de volgende dag terug te keren. Bij ons tweede bezoek bestelden we twee porties loempia's, traditionele rundvlees-pho, wonton-eiernoedels vergezeld van xá xíu of char siu een gebarbecued varkensvlees in Chinese stijl en bánh xèo knapperige rijstmeelcrêpe. Ik moet zeggen, PhoLauMi blijft verbazen. Mijn vrienden en ik onderschrijven deze plek van harte voor iedereen die hunkert naar een voortreffelijke Vietnamese keuken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid