facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pho 61

Pho 61

Info

We are a Vietnamese street food restaurant situated at the Grote Markt 42 in Antwerp.

Team Pho 61

Adres: Grote Markt 42, 2000 Antwerpen
Telefoonnummer: +3232329013
Stad: Antwerp
Route: Grote Markt 42
Postcode: 2000


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 14:00
Woensdag: 12:00 - 14:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Yadan Yadan 166 meter Uitgebreide kaart maar de hoofdmenu's springen er niet uit. De kip in curry was goed,...
Miss Hanoi Miss Hanoi 202 meter Wij zijn hier al enkele keren geweest en hebben tot nu toe altijd lekker gegeten. Van...
Little BÚN Little BÚN 1 km Het is lekker maar erg prijzig voor wat je krijgt. De wachttijd is ook erg lang, terw...
Recensies
Veel gehoord over deze plaats , eindelijk de kans gehad om er te gaan . Comfortabele zitplaatsen , vriendelijk personeel en de wachttijden op het eten zijn ook niet lang . Eten zelf wordt heel tof geserveerd en is qua smaak zeer goed . Ook zeer tof dat ze geïmporteerde bieren hebben.
Na een dagje Antwerpen de wonton noodle soup genomen. De noodles zelf leek op instant ramen, maar de gefrituurde wontons zelf waren wel lekker. Soep was erg zoet, dus mijn groene thee zorgde er gelukkig voor dat het in balans bleef. Bediening was vriendelijk.
De runder Pho was wel veeeeel lekkerder dan de vegetarische Pho. Jammer want die kan ook zeer smaakvol zijn.
Als vietnamees street food restaurant absoluut geslaagd. Met houten spartaanse banken, stokjes en houten lepels op de tafel in een emmertje als eetgerei en het interieur waar het Antwerpse verleden nog een verhaal vertelt, een geslaagde concurrentie voor de trendy food restaurants in de binnenstad om het hippe volk en de toeristen te lokken. Hopelijk is hun doelpubliek niet te kritisch en zoeken ze niet rustig te tafelen. Bij aanvang wordt duidelijk dat er in shiften wordt geserveerd, OK met de scherpe prijzen mag het. Het eten is niet te vergelijken met de Aziatische keuken die we gewend zijn. De eerder beperkte kaart vertelt niet meteen wat je krijgt, dus we laten ons verrassen en nemen van-alles-wat. We bestellen het hoofdgerecht na de voorgerechten en dit blijkt een goed plan, onze tafelburen slikken de laatste hap van het voorgerecht door als het hoofdgerecht geserveerd wordt. Alles wordt gesmaakt door het gezelschap, echter de vele potjes smaakmakers op tafel worden gretig gebruikt, dus toch iets te weinig smaak? Een aanrader voor de hongerigen die snel doch geen fast food willen eten.
Tijdens een weekend Antwerpen bij Pho gaan eten want ik had trek op authentiek aziatisch eten. Eenmaal binnen zie ik een typisch minimalistisch doch ambiancevolle Aziatische inrichting. Bediening was aardig. Ik had een kom pho noodle soup besteld. En ik moet zeggen dat het eten me echt terug deed denken aan toen ik een jaar in Azië zat en veel op straat at. Echte authentieke smaken. Ik kreeg de normale maat soep niet op. Zo goed vulde het. Ik zou zeker nog eens terug komen.
Natuurlijk was ik heel erg bevooroordeeld toen ik er ging eten. Ik was immers nog geen maand terug uit Saigon, waar Pho bijna tot mijn dagelijkse rituelen behoorde. Dus keek ik uit naar mijn eerste bezoek aan een 'Vietnamese Street food' restaurant. De 45 minuten rijden nam ik voor lief. De min of meer negatieve ervaring begon al op de eerste pagina van het menu, waar vermeld stond wat er allemaal NIET mogelijk was: split-bill, doggy bag en max twee uur de tijd om te eten, i.v.m. een tweede bezetting van de tafels. Ik bestelde de Pho met kip €14,- en een Tiger beer €4,-. Het biertje beviel zoals ik gewend was: houd en lekker. De Pho daar en tegen totaal niet. Er werd losse taugé en munt geserveerd om de verder vrij smakeloze grote kom kippensoep met noodles en wat stukjes kip 'op te leuken'. De Pho mistte de geur en smaak explosie die ik gewend was van mijn favoriete Pho restaurant in Saigon. Eigenlijk was het gewoon kippensoep met wat noodles en taugé. Absoluut niet de €14,- waard. Bij het afruimen vroeg een dame of alles naar wenst was geweest. Ik greep mijn kans om rustig en beleefd uit te leggen wat ik gemist had. Haar reactie: een glimlach en de woorden: "dank u wel".... Verder niets! Een gemiste kans, want ik zal er niet meer terug komen.
Lekker gegeten maar bediening laat te wensen over. Wij vroegen half glaasje kraanwater voor onze baby maar dat werd geweigerd. Kraanwater wordt niet geserveerd ook al is het flessenwater te koud voor een baby...
Super lekker gegeten met een groep van 8. Genoeg keuzes in drankjes, voorafjes en hoofdgerechten. Zeer betaalbaar en een goede sfeer. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Vegetarisch, vis, kip en beef als opties. Een echte aanrader!
Heerlijke Vietnamese pannenkoeken als hoofdgerecht en kippenvleugels in cola marinade als starter. Correcte prijs. Gezellig. Zeer centraal gelegen. Trekt tof publiek aan.
Ondermaats smaakloos pho en noodle met stukjes loempia. Meer voorgerecht dan hoofdgerecht. Prijs kwaliteit niet ok. Geem aanrader. Drankjes erg duur
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid