facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Phixum

Phixum

Info

Beeld | Geluid | Integratie



"Phixum is een sterk klantgericht bedrijf dat vanuit haar visie de vercommercialiseerde en commissie gerelateerde audiovisuele markt uitdaagt. Dit doen we door behoeftengeoriënteerd te werken en niet vanuit het product te vertrekken.We geloven in visie, integratie en kwaliteit.Naast ethisch ondernemen is 100% klantentevredenheid onze minimumdoelstelling."
Adres: Hennemarkt 12, 3300 Tienen
Telefoonnummer: +32488966000
Stad: Tienen
Route: Hennemarkt 12
Postcode: 3300


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 13:00 - 18:00
Woensdag: 13:00 - 18:00
Donderdag: 13:00 - 18:00
Vrijdag: 13:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Elektriciteitswinkel Tienen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vips security ibz 20 1829 03 Vips security ibz 20 1829 03 635 meter Correcte prijs. Correct nageleefde afspraken. Perfecte plaatsing. We zijn super tevre...
Recensies
Met de verhuis naar een nieuw kantoor wouden we het aantal rondslingerende kabels verminderen. Zo zochten we ook naar vervanging voor onze oude speakers. Maxime stelde ons de Revo SuperSystem voor, die aan al onze voorwaarden voldoet: top geluid, mooi design en geen kabels. Elke dag genieten we deze all-in-one radio en hoe gemakkelijk het is te wisselen tussen verschillende bronnen. Via Bluetooth verbinden we snel computers of telefoons, internet radio helpt ons nieuwe muziek te ontdekken, Spotify Connect is handig in gebruik en het ontvangst via DAB+/FM is zoals het hoort kraakhelder. Het geluid is fantastisch, met focus op heel heldere hoge tonen. De meegeleverde app is mooi meegenomen en maakt het bedienen van de Revo SuperSystem wat gemakkelijker. Na aankoop hadden we nog enkele vragen over instellingen in de Revo. Daar wist Maxime snel antwoord op te geven. Phixum = geweldige producten & top service ook na aankoop
Maxime zijn grootste kwaliteit voor mij is zijn geduld, hij is geen opdringerige verkoper die zijn omzet wilt halen. Als je nog wat bednktijd nodig hebt dan heeft hij daar geen probleem mee, als je echter zijn hulp nodig hebt, dan is hij zelfs bereid om een demo bij u thuis te regelen met meerdere !! toestellen zodat je rustig naast elkaar kan vergelijken. Hij staat ook altijd klaar via mail of telefonisch en hij heeft duidelijk kennis van zaken. Als je in de ruime omgeving van Tienen woont en je bent op zoek naar een audiovisuele toepassing moet je zeker Phixum overwegen.
Phixum is een klassevolle zaak gelegen in hartje Tienen. Bij ons bezoek hadden we meteen een goed gevoel. Professionaliteit staat bij Maxime op de eerste plaats, hij weet waarover hij praat en voelt de klant zeer goed aan. Hij neemt meer dan voldoende de tijd om alles goed uit te leggen. Ook bij de installatie verliep alles vlekkeloos. Geen enkele vraag is hem teveel. Maxime leeft voor zijn zaak. We zijn superblij met onze Sonos. Bedankt Maxime ! Groetjes, Rudy en Isabelle
Fijne ontmoeting in het centrum van Tienen, stijlvolle zaak met iemand aan het roer die weet waarover hij spreekt. Maxime biedt een snelle aanpak, maar bovenal een hele goede. Wij genieten nu ten volle van muziek, binnen- en buitenshuis. Merci!
Topper in Tienen! Hier maakt zaakvoerder Maxime de nodige tijd vrij om naar je wensen te luisteren en vervolgens je het best mogelijke advies te geven, met de hoogste kwaliteit binnen gestelde budget. In de mooi ingerichte zaak vind je pareltjes van audio/video apparatuur. Vooral de productkennis, de service en klantgerichtheid is onderscheidend tov veel andere zaken.
Zeer aangename ontvangst door Maxime! Na aandachtig te hebben geluisterd naar het idee dat ik mij al had gevormd via ingewonnen internet informatie waren zijn antwoorden op alle vragen zeer verhelderend, klant centraal maar vooral ook positief bijsturend in mijn voordeel. Zonder zijn professionele hulp had ik ongetwijfeld een duurdere oplossing aangeschaft die eigenlijk niet nodig bleek. Top service met een dikke meerwaarde!
Maxime is zeer behulpzaam en heeft veel kennis van zaken. Top!
Super fantastisch service en top kwaliteit. Dank u
Zeer vriendelijk en behulpzaam.
Vertaald door Google Geweldig advies in de winkel, zeer realistische prijs-kwaliteit aanbiedingen en vooral een uitstekende after sales ondersteuning. Dit is the place to be voor iedereen die behoefte heeft aan home entertainment op het hoogste niveau. Origineel Great advice given in store, very realistic price-quality offers and especially beyond excellent after sales support. This is the place to be for anyone with higher end home entertainment needs.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid