facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Philo Pool

Info

Installateur et revendeur de piscine en bois, créateur de terrasse et d'aménagement extérieur en tout genre.



"Installation de piscine en bois: piscine en bois enterrée ou hors sol. Revendeur en Belgique des piscines en bois Ubbink. Philo Pool a également sa propre gamme de piscine en bois sur mesure: Philowood. Notre métier? L'installation de piscine en bois en Belgique. Philopool est un piscine belge spécialisé dans l'installation de piscine en bois enterrée. Ces piscines peuvent également être en hors sol ou semi-enterrée. Philopool est votre installateur de piscine en bois."
Adres: Route du Coignelot, 15, 6960 Manhay
Telefoonnummer: +3286345230
Stad: Manhay
Route: Route du Coignelot, 15
Postcode: 6960



op zoek naar gerelateerd: Piscine bois Decathlon, Piscine bois Liège, Piscine en bois enterrée avis, piscine en bois semi-enterrée, Go For Pool, Piscine hors sol Belgique, Piscine Ubbink Belgique, Piscine en bois rectangulaire
Recensies
Een jaar na de ingebruikname van het zwembad ben ik verheugd dat ik voor Philo Pool heb gekozen. Vriendelijk team, zeer attent voor de klant. Ik ben zeer tevreden over het werk en de commerciële flexibiliteit voor de kleine aanpassingen die altijd nodig zijn bij dit soort werk. Ik raad aan.
Een omvangrijk project voltooid in 2 weken, echte transparantie over prijzen, geweldige responsiviteit. We zijn verheugd Philopool te hebben gekozen voor ons zwembadproject!
Bedrijf om aan te bevelen Ze hebben geweldig werk geleverd waar andere bedrijven niet eens de moeite wilden nemen om een ​​offerte op te stellen. Het is leuk om met serieuze mensen te werken.
Een topbedrijf, een topzwembad, topservice na verkoop. Zonder aarzeling aanbevelen! Een plons, een plons? Philo pool doet de rest. Hartelijk dank
We dachten altijd dat een zwembad onbetaalbaar was en toen ging PhiloPool er doorheen! Serieus, geweldige service en onverslaanbare prijzen !!! aanbevelen !
Wat een plezier om samen met Philopool ons zwembad te hebben gebouwd. De feestdagen zijn nu elke dag van het goede seizoen.
Uitstekend bedrijf! Zeer goed werk, attent en beschikbaar wanneer nodig
Geweldige samenwerking. Serieuze mensen om aan te bevelen.
Aanbevelen!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid