facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Philhomene Real Estate

Philhomene Real Estate
Adres: Chem. de la Bruyère 3, 1473 Genappe, België
Telefoonnummer: 0495 55 96 16
Staat: Région Wallonne
District: Brabant Wallon
Stad: Genappe
Route: Chemin de la Bruyère
Huisnummer: 3
Postcode: 1473


Openingstijden

maandag: 09:00–19:00
dinsdag: 09:00–19:00
woensdag: 09:00–19:00
donderdag: 09:00–19:00
vrijdag: 09:00–19:00
zaterdag: 10:00–17:00
zondag: Gesloten

Recensies
Ik, die in de makelaardij zit maar vanwege ziekte met verlof ben, en die de bureaus goed ken die je soms als een nummer beschouwen... hier is dat niet het geval.nIk ben op zoek naar een woning met een tuin... en een beetje wanhopig. Ik werd echt verliefd op een van zijn huurwoningen. Vanwege mijn kanker en het feit dat ik bij de mutualiteit ben, verhuren de eigenaren menselijke domheid niet aan mij.nDe heer Piraux was heel menselijk en attent. Hij plande een bezoek voor mij in voor de volgende dag. Het raakte me echt. Dit is de universiteit waarmee ik graag had willen samenwerken. Eenvoudig, menselijk, attent en professioneel. Ik beveel dit bureau aan, dat ook de naam van zijn grootmoeder draagt... wat een mooi eerbetoon.
Deze makelaar is zeer professioneel en luistert naar zijn klanten. Ik ben erg blij met onze samenwerking en ik kan het u van harte aanbevelen!
Ik raad dit bureau ten zeerste aan! Ik ben blij met zijn diensten. De verkoop van mijn appartement werd in slechts één dag afgerond, en tegen een hogere prijs dan aangekondigd. Ook het professionalisme, de vriendelijkheid en de welwillendheid van de heer Piraux zijn bijzonder waardevol!
Het huis van mijn moeder in Glabais werd efficiënt en snel verkocht. Uitstekende contacten met de heer Piraux. Ik raad ten zeerste aan om Philhomene in te schakelen.
Integriteit en responsieve makelaar. Zeer goede communicatie bij de aankoop van een woning.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid