facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Philbo Cigars Vilvoorde

Philbo Cigars Vilvoorde
"Philbo is een bedrijf dat zowel een fysieke winkel als een webwinkel exploiteert. Het is gespecialiseerd in tabaksproducten en biedt een ruime keuze aan premium sigaren uit Cuba, de Dominicaanse Republiek, Nicaragua en andere gebieden. Het assortiment rookaccessoires van het bedrijf omvat aanstekers, sigarenknippers, humidors, asbakken en andere aanverwante producten, waardoor het een one-stop-shop is voor al je tabaks- en rookbehoeften. Philbo biedt ook zeldzame en gelimiteerde whisky's, rum, cognac en andere sterke dranken. Het bedrijf richt zich op klanten van alle niveaus, van beginners tot verzamelaars, die op zoek zijn naar eersteklas producten van hoge kwaliteit, en biedt een persoonlijke winkelervaring, zowel in de winkel als online"
Adres: J.B. Nowélei 52, 1800 Vilvoorde
Telefoonnummer: 02/2519186
Stad: Vilvoorde
Route: J.B. Nowélei 52
Postcode: 1800


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 18:00
Dinsdag: 07:00 - 18:00
Woensdag: 07:00 - 18:00
Donderdag: 07:00 - 18:00
Vrijdag: 07:00 - 18:00
Zaterdag: 07:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Belgische sigaren, Sigaren Limburg, Sigaren kopen Dendermonde, Exclusieve sigaren, Sigaren Hasselt, Whiskey en sigaren pakket, Munt sigaren, Blackstone Sigaar
Recensies
Niet wat je verwacht op het eerste zicht. Binnen kun jij inderdaad zien dat zij een mooi aanbod aan sigaren en speciale alcoholische dranken spirits. Ligt dicht bij de marktplaats waar je gemakkelijk parking vindt. Zeker een aanrader als jij iets speciaals zoekt. Het is ook een gewone krantenwinkel.
Fijne zaak, groot aanbod aan sigaren die je niet altijd makkelijk kunt vinden.
Top bediening, als je voor de sigaren of drank komt en je wil een woordje uitleg is dit hier nooit te veel.
Zeer vriendelijk personeel en veel keuze aan tabak waren
Een score van 4,8 op 110 reviews. Dat valt niet zomaar uit de lucht!* Blijft één van de zeldzamere topzaken te Vilvoorde *** review van 2019 *** Vroeger strips, momenteel Whiskey en straks wellicht cigaren. :- Meer dan de next-door-gazettewinkel. Reeds lange jaren staat deze patron met kennis van zaken in zijn winkel. Alweer een zaak die je op een correcte manier begeleidt en professioneel advies geeft. Je komt buiten zonder kat in de zak. Service is een mantra! Na nog enkele passages moet ik upgraden van 4naar 5 sterren
Als je op zoek bent naar kwaliteitsvolle sterke drank, die ene zeldzame fles die je maar nergens anders kan vinden, een uitzonderlijke of zelfs zeldzame sigaar ben je bij Alain aan het juiste adres!!! Zeer vriendelijke mensen!!!
Uitstekende tabakshop met een ruime selectie sigaren en sterke dranken. Zeer behulpzame patron die de tijd neemt om rustig met jou een goede keuze te maken uit de honderden verschillende sigaren.
Supervriendelijke uitbaters.Heeft een uitstekend en uitgebreid aanbod sigaren.Hier kan je terecht voor lotto, euromillions....tijdschriften, strips, verschillende soorten gin en whisky, en leuke cadeautjes voor rokers.
Grote keuze aan sigaretten of sigaren ook exclusieve whisky te koop
Zeer vriendelijk mensen en altijd klaar voor u te helpen en informatie te geven over alle whisky soorten en bijpassende sigaren . Zoek je iets origineels dan ben je daar aan het goede adres.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid