facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Phil'Suits

Phil'Suits

Info

Business, huwelijk, casual, wij maken uw kostuum, blazer, broek, gilet en hemd op maat m.a.w uw volledige outfit bij u thuis of op kantoor.



"Wij zijn gespecialiseerd in het maken van kostuums, blazers, broeken, gilets en hemden op maat voor zowel dames als heren.Na het maken van een afspraak kom ik graag bij u langs, thuis of op kantoor. Uw maten worden genomen en samen gaan we op zoek naar de stijl die perfect bij u en de gelegenheid past.Na een viertal weken ontmoeten we elkaar opnieuw om uw maatwerk te passen en te zien of alles naar wens is."
Adres: 9810 Nazareth (België)
Telefoonnummer: 0475834066
eb.stiuslihp@lihp
Stad: Nazareth
Postcode: 9810



op zoek naar gerelateerd: Jeansbroek op maat, Gepersonaliseerd kostuum, Kostuum op maat, Blazer op maat, Kostuumschoenen Gent, Dames suits, Trouwkostuum op maat, Kostuum heren
Recensies
1 ste keer kostuum op maat laten maken voor de trouw van onze dochter. Super service gekregen. Ik voel mij echt goed in dat pak. Bedankt Phil.
Super tevreden! Van het eerste contact tot de laatste details was het tip top in orde! Phil komt zeer stipt zijn afspraken na, is aangenaam in de omgang en is super professioneel. Zowel het samenstellen van mijn trouwpak als de aflevering gebeurde aan huis. Ik ging voor een 3-delig pak met hemd en bijpassende schoenen en bij het opleveren zat alles meteen als gegoten. Ik kon niet blijer zijn met mijn pak en de geleverde service!
Super tevreden met mijn kostuum van Phil suits! Heel veel keuze in mooie stoffen! Zéér vlotte service! Sympathieke en flexibele omgang met klanten. Zeker een aanrader!
Perfecte service, mooie kostuums en vooral een prachtige persoon !!! Phil Suits is de top !!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid