facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Phenicien House

Phenicien House

Info

L'atmosphère paisible et l'accueil chaleureux, un endroit très agréable où vous pourrez y déguster une cuisine typiquement libanais

Geschiedenis

L'atmosphère paisible et l'accueil chaleureux, "Phéniciens house" est un endroit très agréable où vous pourrez y déguster une cuisine typiquement libanaise.

Adres: Jules Du Jardinlaan 7, 1150 Sint-Pieters-Woluwe, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: +32 2 779 42 22
Stad: Sint-Pieters-Woluwe
Route: Jules Du Jardinlaan 7
Postcode: 1150


Openingstijden

Maandag: 18:30 - 22:30
Dinsdag: 18:30 - 22:30
Woensdag: 18:30 - 22:30
Donderdag: 18:30 - 22:30
Vrijdag: 18:30 - 22:30
Zaterdag: 18:30 - 22:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Chez Phénicien Chez Phénicien 0 meter Openbaring van de Libanees keuken. Schitterend
Recensies
O melhor restaurante libanês na Bélgica
Openbaring van de Libanees keuken. Schitterend
We zijn een jong stel en we hebben daar een geweldige tijd doorgebracht! De plaats is warm en de vuurplaats maakt het vrij ontspannend en romantisch! Eten was ook goed voorbereid! De ober was alleen en rende de hele tijd! Neem dus de tijd! Ps: verberg het hoofdgerecht niet onder het brood!
Stevige en heerlijke gerechten en zeer vriendelijk personeel! Leuke ontdekking!
Erg lekker, en erg aardige mensen
Een warme en mooie omgeving die u niet mag missen! Al 3 jaar komen we met mijn vrienden en mijn familie eten in het restaurant waar eenvoud hoog in het vaandel staat. Ik raad je aan om een ​​assortiment mezzes te nemen zodat je de keuze hebt uit de verschillende smaken om de Libanese keuken te ontdekken. Naar je smaakpapillen. De baas luistert; evenals zijn server die aangenaam is en glimlacht.
Zeer goed en zelfgemaakt eten. Je hoeft geen haast te hebben om daar te eten, maar het personeel is erg vriendelijk. Goede prijs-kwaliteitverhouding met de korting.
Het is een erg leuke plek, het eten is zo goed en de service is echt goed, het zijn vriendelijke en erg aardige mensen, de cheff is erg aardig, hij bezocht onze tafel als een heel bescheiden persoon. 100% aanbevolen, u zult genieten van uw nacht
De mezes zijn erg goed, hoewel een beetje prijzig voor de hoeveelheid van sommige. De inrichting is mooi. Mijn glas was een beetje vies. De witte wijn is goed. Al met al een leuk etablissement.
Ik heb nu meerdere keren in Ph nicien House gegeten en ben nog nooit teleurgesteld geweest! Tussen de warme en koude mezes en de gerechten is er een manier om te vinden wat je zoekt als je een fan bent, zoals ik, van de Libanese keuken!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid