facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pharmasimple

Pharmasimple

Info

Pharmasimple est le meilleur site de vente en ligne de produits de parapharmacie.

Geschiedenis

Pharmasimple est une véritable parapharmacie en ligne.



"Réseau de Pharmacies en Belgique"
Adres:
Stad: La Louvière



op zoek naar gerelateerd: PHARMASIMPLE bourse, Pharmacie France, Pharmacie en ligne, Pharmashopi, Santédiscount, Pharmacie du Polygone, Citypharma parijs, Atida Santédiscount
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
iU Shops iU Shops 29 km Vertaald door Google Ik ging daar op een zaterdag ----> veel mensen en moeilij...
Designnailart Designnailart 31 km Produits au top, et surtout un service exceptionnel
Recensies
Mijn bestelling was volledig en de levering verliep vlot . Omdat ik één van mijn producten wou recenseren en er op de website hiervoor geen link beschikbaar was, stuurde ik PharmaSimple een Nederlandstalige e-mail met de vraag waar of hoe ik het product kon beoordelen. Ik ontving een Franstalig antwoord dat totaal naast de kwestie was. Daarop zond ik een tweede e-mail, ditmaal in het Frans, waarin ik mijn vraag herhaalde en ik er toch fijntjes op wees dat een repliek in het Nederlands toch wel wat hoffelijker was geweest. Er volgde een tweede ultrakorte reactie in het Nederlands... opnieuw totaal naast de kwestie.
Wil graag een product retouneren. Heb gebeld dan krijg ik iemand aan de lijn die gebrekkig Engels spreekt. Deze vrouw vertelde mij dat ik een email moest sturen met foto van het product en ordernummer. Dan zou ik een label gemaild krijgen die ik dan kan gebruiken om te retouneren........... 2 mails later nog steeds niks gehoord van dit bedrijf. De tijd dat ik mijn product kan terug sturen is bijna verlopen ..... Dan kan ik fluiten naar mijn 45 euro. Echt niet netjes! Mijn advies koop hier dus niks .
Heb maandag rond 17 uur een bestelling geplaatst en twee dagen daarna heb ik alles correct ontvangen. Alles was netjes ingepakt en heb alles ontvangen wat ik had besteld. Ik had wel schrik na het lezen van al die negatieve commentaren.
Besteld via de site van Pharma Simple product was leverbaar ,dus via Ideal afgerekend € 33,39, dag erna een Email dat het product niet meer leverbaar was. Gebeld en geschreven naar het bedrijf rekeningnummer doorgegeven waarop het bedrag teruggestort kon worden inmiddels 3 maanden geleden ,een advies bestel niet hier.Ze maken het voor zichzelf wel erg Simple.
Aldus Het Laatste Nieuws dd. 29 maart 2020: “Bestelling van 5 miljoen FFP2-mondmaskers geannuleerd: Leverancier dreef de prijs plots op. ... De leverancier zou zich naar verluidt niet aan de regels gehouden hebben. ... Philippe De Backer Open Vld laat weten dat het Henegouwse bedrijf Pharmasimple de prijs voor een masker plots opdreef. Bovendien moest er -tegen de afspraken in- ook een voorschot betaald worden. ... Belgische bevolking mag niet opgelicht worden”.
Bestel nooit via deze webshop!! Bijna 1 maand geleden een bestelling geplaatst van €60. Tot op heden nog steeds geen levering van de bestelde goederen gezien, ondanks vele mails etc. Schandalig!!
Slechte klantenservice, zij spreken alleen Frans en komen hun afspraken niet na. Diverse producten ontbraken bij mijn levering. Ondanks meerdere schriftelijke en telefonische toezeggingen heb ik die producten nooit ontvangen en geen geld teruggekregen. Wegblijven bij deze firma!
Géén Nederlandstalig medewerkers. Hoofdtaal België: NEDERLANDS !!! Product was via site beschikbaar. Nadien een mail dat product niet voorradig was. Ik zou mijn geld terugkrijgen. 3 weken later nog steeds geen geld ontvangen.
De bestelde producten werden binnen de 4 werkdagen geleverd. Alles OK.
Zeer tevreden. Besteld op maandagavond en aangekomen op vrijdag. Beste prijs! Was wat ongerust door alle reacties hier, maar dat was dus niet nodig. Bedankt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid