facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pharmacie Universelle

Pharmacie Universelle
"Pharmacie UniverselleMedical & Health Pharmacie [email protected]‍‍ @obenchek & @samia_el_o 1 Rue A.Dansaert 1000 Bruxelles "
Adres: Rue Antoine Dansaert 1 Antoine Dansaertstraat 1 , Brussel 1000, BE
Telefoonnummer: 02 511 89 66
Stad: Brussel
Route: Rue Antoine Dansaert 1
Huisnummer: Antoine Dansaertstraat 1
Postcode: 1000


Openingstijden

Maandag: 08:00-19:00
Dinsdag: 08:00-19:00
Woensdag: 08:00-19:00
Donderdag: 08:00-19:00
Vrijdag: 08:00-19:00
Zaterdag: 08:00-19:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Equiform Equiform 170 meter
Medi-Market Medi-Market 351 meter
Novelty Novelty 905 meter Goede service ! Service parfait! Perfect advice and service!
Ghawcheh Ghawcheh 1 km
Pharmacie Bailli-Louise Pharmacie Bailli-Louise 3 km <span class="f5axBf"
Pharmacie Le Lumeçon Pharmacie Le Lumeçon 3 km Ik vraag om neusdruppels... na een verkoudheid... krijg ik druppels voor hooikoorts! ...
Kruidvat Kruidvat 3 km
Recensies
Altijd een zeer vriendelijke service met de nodige extra uitleg indien nodig. Stellen extra vragen bij bepaalde medicatie om zeker te zijn dat je alle info hebt. Zeer tevreden!
Goed onthaal. No nonsens.
Leuke kleine apotheek met behulpzaam personeel. Een apotheker gaf me een COVID-19-sneltest en een briefje dat ik negatief was, wat werkte voor mijn vlucht terug naar de VS. Hij zei dat het de eerste keer was dat een dergelijk document werd opgesteld.
Een ongelooflijke apotheek vanuit elk gezichtspunt, een genereus welkom, professionele bezorging, kosmisch advies en vooral geweldige vriendelijkheid, in deze egoïstische wereld is deze apotheek als een baken in de nacht, een oase van rust waar empathie regel is. Een heel speciale vermelding voor de hoofdapotheker die verlicht met haar kennis en haar vermogen om allerlei soorten problemen op te lossen. Enfin je ne pas finir cette critique positive sans parler du jeune pharmacien adjoint qui depuis notre première rencontre ne quitte plus mon esprit et mes rêves, ses muscles saillants, sa barbe bien taillée et son odeur de mâle viril ont changé ma perception des hommes à tout nooit. Kortom, een onvergetelijke apotheek.
Een schandaal bij deze apotheek, ze voeren snelle antigeentesten uit waarvoor we NOOIT het certificaat ontvangen, en de apotheker weigert als een goede handelaar elke vergoeding, krediet of andere compensatie voor hun incompetentie. Het zijn oplichters!
De manager mevrouw Samia is een persoon van hart in de nobele zin van het woord en vol menselijkheid. Ze is in staat om echt te luisteren en biedt u haar zeer professionele advies om aan uw behoeften te voldoen. Zijn team gedraagt ​​zich met dezelfde professionaliteit en luistervaardigheid.
Ohhh wat een verschrikkelijke verandering! Apotheken en ik zijn al heel lang een soort blind date... als je op 22-jarige leeftijd geen volwassene lijkt te zijn, had ik een paar goede huilbuien. Ja, ik geef de voorkeur aan geweld. Maar hier zeg ik: gefeliciteerd! Toegang tot rolstoelen, jong dynamisch en professioneel personeel. Eindelijk zien we een team dat het wil. Nou, alles is al gezegd in de naam van de apotheek. Het is groot, het is overzichtelijk, het is schoon, goed gevuld en het team doet zijn werk feilloos. We hadden zelfs tijd voor een grapje en dat was het dan. Ze zijn universeel! Wat nog meer?
Service, welkom, advies bovenaan, ik kreeg echt goede informatie van een medewerker die de tijd nam om voor me te zorgen, wetende dat ik alleen informatie zocht voor medicatie, hij nam de tijd om een ​​andere apotheker-collega te bellen om te zien als het medicijn beschikbaar was omdat hij voor de volgende dag moest bestellen, maar aangezien ik niet uit de buurt kom, was ik niet erg enthousiast om terug te komen. Ik bestelde nog steeds mijn medicatie bij hem om de volgende dag terug te komen, alleen voor die vriendelijkheid, geduld en service. Nogmaals bedankt.
Ik deed de snelle antigeenscreening voor € 26, en zei dat de resultaten binnen 1-4 uur beschikbaar zullen zijn, en ik kan de resultaten online bekijken
Een klant is tegenwoordig waardeloos. Moet ik je eraan herinneren dat het dankzij ons is dat je je zakken vult? Een aanbetaling van 100 euro is voldoende om twee recepten te garanderen. Rilatine is niet zomaar een amfetamine. Je moet begrijpen dat er veel leed achter zit. We proberen ons best te doen. Bjr, ik weet dat je vandaag gesloten bent, maar zag hoe je met een trouwe klant sprak. Ik geef je een kans. Je neemt het of niet, het kan me niet schelen. Ik kom vandaag om je het recept te geven en jij geeft me nog een doos rilatine. Wauw, ik breng je het recept voor deze laatste doos, en dan tot ziens. Als je weigert, waarom zie je dan nooit meer het recept en zet ik geen voet meer in je winkel. Er is niets om over na te denken, nu of nooit. Wauw!. doei
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid