facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pharmacie Saint Antoine

Adres: Place Saint-Antoine 44 , Etterbeek 1040, BE
Telefoonnummer: 02 648 16 75
Stad: Etterbeek
Route: Place Saint-Antoine 44
Postcode: 1040



op zoek naar gerelateerd: pharmacie saint antoine de ginestiere nice, pharmacie du berteuil valréas, pharmacie saint antoine valréas, pharmacie saint antoine marseille, pharmacie saint antoine paris, pharmacie de garde, pharmacie saint antoine bastia, pharmacie valreas
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pharmacie de la Chasse Pharmacie de la Chasse 331 meter Het personeel is erg vriendelijk en gastvrij bedankt
Recensies
Goede service
Ik werd goed ontvangen door het personeel, dat vriendelijk en glimlachend is. Ik raad je aan om naar deze apotheek te gaan!
Personeel aan de top! Glimlachend, blij zelfs aan het einde van de dag, neem de tijd om je alles tot in detail uit te leggen, advies bovenaan, zeer goede apotheek!
Het beste! Super aardig en professioneel, ze nemen de tijd om te luisteren en uitleg te geven, ze hebben altijd goed advies, ik ga niet meer naar andere apotheken omdat ze hier allemaal bekwaam en gastvrij zijn! En zelfs voor mijn hondjes!!!
Apotheker met goed advies, zeer goede kennis van de mogelijke interacties tussen verschillende medicijnen, magistrale bereidingen, mogelijkheid om een ​​product te bestellen en in korte tijd te kunnen terugnemen, ontvangst en luisteren naar klanten, mogelijkheid om discreet te praten met het apotheekpersoneel , praktijk van meerdere talen.
De beste apotheek van Etterbeek, heel goed onthaal heel goed advies, al 20 jaar klant bij ze.
Charmant, zorgzaam, behulpzaam personeel
Zeer goede service en de apotheker spreekt Engels. Aanbevolen.
Mijn favoriete buurtapotheek, warm welkom en goed advies.
Leuke bediening, erg behulpzaam.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid