facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pharmacie Mertens

Pharmacie Mertens

Info

La Pharmacie Mertens est une petite pharmacie familiale homéopathique

Adres: 26 RUE DU BOIS BLANC, 7900 Leuze, Hainaut, Belgium
Telefoonnummer: 069662650
Stad: Leuze
Route: 26 RUE DU BOIS BLANC
Postcode: 7900



op zoek naar gerelateerd: Pharmacie Leuze horaire, Pharmacie Leuze (Éghezée), Pharmacie de garde Leuze, Pharmacie Éghezée, Homéopathe Leuze, Pharmacie Péruwelz, Pharmacie de garde Eghezée, Pharmacie ligne
Recensies
Zeer behulpzaam personeel. Bij speciale bestelling goede telefonische opvolging. Uitzonderlijk gesloten 30 minuten eerder deze week, draaide de dame de auto om om de apotheek voor mij te openen en mij toe te staan ​​mijn medicijnen te ontvangen. Nogmaals bedankt !
Aangename geur zodra je de apotheek binnenkomt. Attent, serieus personeel. Werkt geweldig in de homeopathie en het is geweldig voor mensen die niet graag chemicaliën gebruiken.
Apotheek meer dan serieus, met fijne mensen die luisteren. Kwaliteitsservice. Bedankt en ga zo door, je bent geweldig
30 jaar dat ik deze apotheek ken 30 jaar tevredenheid bij elk bezoek. Zeer vriendelijk en attent personeel, zeer professioneel. Ik raad ten zeerste aan.
Vriendelijke plek, serieus, methodisch, professioneel, snel geserveerd en vooral bij het bestellen. Aanbevolen op alle punten.
Wat kan ik zeggen...Ik had keelpijn...Ik had medicijnen nodig...als ik Strepsils niet op de plank had gezien...Ik weet niet hoe we elkaar zouden hebben begrepen! dame kwam niet met medicijnopties!
Altijd vriendelijk onthaal, top advies
Zeer vriendelijke familieapotheek! ik raad aan
Altijd attent op onze verwachtingen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid