facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pharmacie Decaigny

Pharmacie Decaigny
Adres: Chaussée d'Ixelles 357 Elsensesteenweg 357 , Ixelles 1050, BE
Telefoonnummer: 02 648 04 19
Stad: Ixelles
Route: Chaussée d'Ixelles 357
Huisnummer: Elsensesteenweg 357
Postcode: 1050


Openingstijden

Maandag: 08:30-19:00
Dinsdag: 08:30-19:00
Woensdag: 08:30-19:00
Donderdag: 08:30-19:00
Vrijdag: 08:30-19:00
Zaterdag: 09:00-17:00

Recensies
Ben hier altijd vriendelijk onthaald geweest door alle medewerkers buiten de pharmacist zelf die zich blijkbaar beter vind dan zijn klanten. Heeft mijn ervaring tot nu toe totaal verzuurd.
Apotheek met een grote voorraad producten die elders niet gemakkelijk te vinden zijn. De service en het luisteren is zeer professioneel en in het bijzonder Nissrine die niet alleen fantastisch is, maar ook zeer attent is voor de klant.
Uitstekende apotheek, gastvrij, welwillend, zeer meegaand, maar moeilijk te vinden voor een Parijzenaar die weinig weet van de metro, de bussen in Brussel. Tot snel
Gewoon de beste apotheek die ik ken. Rustgevende sfeer, professioneel advies, vriendelijkheid en beleefdheid. Ik woon in de buurt, ik prijs mezelf gelukkig.
Hallo mevrouw, meneer, Onze familie gaat al meer dan 50 jaar naar de Decagny-apotheek. We zijn altijd prettig ontvangen en goed geadviseerd. Vandaag, deze 06.12, was mijn zoon het slachtoffer van afschuwelijk gedrag van de lange blonde receptiemedewerkster licht accent Mijn zoon droeg een masker, handschoenen en hydroalcoholische gel. Hij verscheen zoals miljoenen keren eerder. De medewerker in kwestie staarde hem aan zonder hallo of tot ziens. Tijdens haar verzoek bleef ze op de toonbank staan ​​zonder iets te zeggen terwijl het medicijn vlak achter haar lag. Ze gooide de portemonnee van mijn zoon en de doos met medicijnen die hij had op het aanrecht op de grond zonder zich te verontschuldigen. Ik citeer haar: "Je had er heel goed op kunnen spugen!" Dat heb ik mijn hele leven nog nooit gezien. Onaangenaam, onbeleefd, respectloos personeel, Bedankt aan deze "persoon" om zijn hele masker op zijn gezicht te zetten als je in contact staat met het publiek van buitenaf, lijkt me dat het minste van alles. DECAGNY Nooit meer! *De jonge man was charmant, waarom heb je hem vervangen door een dame? niet over de sociale codes of beleefdheidsnormen beschikt die voor deze functie vereist zijn? Jammer dat ik deze apotheek zo leuk vond en dat het altijd zo goed ging met het hele team.
Ik kan getuigen van de efficiëntie van het team en de apotheekmanager. Ik geef inderdaad 5 sterren omdat ik ondanks de Covid-crisis mijn medicijnen binnen een paar dagen heb afgeleverd, terwijl het meestal gemiddeld 1 maand of langer duurt als ik het al 5 jaar bestel.
Gewoon de beste apotheek in Brussel. Je hebt mensen die begrijpen wat ze verkopen en je hebt altijd een uiterst effectief advies. Ik doorkruis Brussel om naar hun huis te gaan Nogmaals bedankt aan het hele team.
Zeer vriendelijk personeel, geduldig, spreekt de meeste perfect Engels. Veel producten die ik nodig had, zijn hier beschikbaar en deze apotheek bevindt zich in een strategisch gebied. Ik heb hier een leuke ervaring gehad en zou zeker terugkomen :
Zeer vriendelijk en gastvrij personeel
Deze apotheek was die nacht gesloten toen het een wachtapotheek zou zijn. Wat doe je als je in geval van nood niet kunt rekenen op dienstdoende apotheken? Het is echt een grote teleurstelling, het is onaanvaardbaar. Bedankt voor de helse nacht zonder jouw hulp.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Pharmacie Decaigny.

ıxelles apotheek

openingstijden, locatie, vervoer. Chaussée d'Ixelles 357 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Pharmacie Decaigny adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Pharmacie Decaigny. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Pharmacie Decaigny delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pharmacie Spitaels Pharmacie Spitaels 618 meter Vertaald door Google Altijd goed advies en welkom. Het geweldige personeel Ik advisee...
Pharmacie Buyl Pharmacie Buyl 1 km Misbruik van macht misbruik van vertrouwen. Twee keer kom ik voor menstruatiepijn en ...
Pharmacie Darwin Pharmacie Darwin 1 km <span class="f5axBf"
Pharmacie Anny Ligny Pharmacie Anny Ligny 2 km Ik kwam niet uit de buurt en ik was op zoek naar een product dat niet op voorraad was...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid