facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pharmacie Darwin

Pharmacie Darwin
Adres: Rue Franz Merjay 42, 1050 Elsene
Telefoonnummer: 02/347.09.49
Stad: Ixelles
Route: Rue Franz Merjay 42
Postcode: 1050



op zoek naar gerelateerd: Topical finasteride Europe, Topical finasteride Nederland, Finagen
Recensies
Ik was erg blij met de service. Vragen per mail direct beantwoord. Product werd de volgende dag verzonden. Zal opnieuw bestellen.
Hallo, je verkoopt finasteride in gel Hoe kom ik aan flacons?
De mensen hier zijn zo behulpzaam. Ze sturen naar het VK en behandelen alle aangepaste formulieren. Alles wat ik sinds de Brexit heb gekocht, is heel soepel en op tijd doorgekomen. Ze zijn een absoluut genot om mee om te gaan en ik beveel deze apotheek ten zeerste aan.
Ik heb ze deze week voor het eerst geprobeerd om medicijnen naar het VK te laten verzenden. Prima service, heel duidelijk. Twee dagen geleden besteld en het is al in Londen aangekomen via een particuliere DHL-koerier. Zal opnieuw gebruiken!
Vermijd zoveel mogelijk. Deze apotheker is een bedrieger: hij weigerde de teruggave van een ongeopend artikel, hij probeerde ons kosten in rekening te brengen voor de huur van een defecte borstkolf, en hij maakte herhaaldelijk "rekenfouten" in zijn voordeel voor terugbetaling...
Echt geweldige service, snel antwoord en snel om uw bestelling te verzenden. Zou het ten zeerste aanbevelen, want ze waren een grote hulp, ook al is mijn Frans niet de beste : Bedankt en ik kom de volgende keer graag terug.
Alle mensen die in deze apotheek werken zijn zeer aangenaam. Oplettend en geduldig, hoewel ze te maken hebben met een kieskeurig en pedant publiek. Een verwijt misschien: de bestelling van product. Door zeer effectief.
Ik kreeg een vies lenzendoosje verkocht en op mijn opmerking dat het er voor mij niet nieuw uitzag werd ik zeer grof behandeld. Echt vermijden! We begrepen niet wat behulpzaamheid betekent.
Schitterende apotheek in een prachtig deel van Elsene, ze hebben een geweldig assortiment zelfgemaakte, natuurlijke producten tegen goede prijzen, ook topproducten tegen veroudering. Het is ook een referentieapotheek als u specifieke bereidingen/recepten moet maken. De beheerder is erg aardig en reageert snel op e-mails.
Een referentieapotheek in de buurt. Ze hebben geïmporteerde en originele medicijnen die je nergens anders kunt vinden. Personeel is attent en weet je goed te adviseren bij het maken van je keuze tussen meerdere producten. Ze hebben ook een zeer goed gevulde afdeling homeopathie.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Pharmacie Darwin.

ıxelles apotheek/drogisterij

openingstijden, locatie, vervoer. Rue Franz Merjay 42 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Pharmacie Darwin adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Pharmacie Darwin. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Pharmacie Darwin delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pharmacie Spitaels Pharmacie Spitaels 2 km Een succesvolle apotheek, vooral Selek, is een zorgzame en vriendelijke vrouw. Ze bea...
Bureau des Etudiants en Pharmacie Bureau des Etudiants en Pharmacie 3 km Page Facebook du Bureau des Etudiants en Pharmacie
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid