facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Peugeot Garage Lambin

Peugeot Garage Lambin

Info

Officieel Peugeot dealer, erkend carrosserie hersteller en onderhoud alle merken.



"verkoop - onderhoud - herstelling"
Adres: Molenstraat 76, 9130 Kieldrecht, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 037734305
Stad: Kieldrecht
Route: Molenstraat 76
Postcode: 9130


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Garage Lambin Houffalize, Peugeot contact, Peugeot België Klantenservice
Recensies
Langere wachttijd/lijst dus op zoek gegaan naar een garage die sneller een plaatsje vrij had, kan helaas dus niets vertellen over reparaties etc maar ziet er ontzettend knap en verzorgd gebouw uit ‍
Begrijp de goede reviews ook niet. Smeren mij een sleutel aan die ze zelf niet geprogrammeerd krijgen. Hun uitleg was ' u heeft de sleutel besteld'. Hopla €160 euro armer. Aan de factuur hing de mail waarin stond dat ik de sleutel aangevraagd heb. Wat er niet bij staat is dat ik hiervoor telefonisch contact had opgenomen of ik bij hun een sleutel kon krijgen geprogrammeerd uiteraard. 'Geen enkel probleem, stuur even per mail een aanvraag voor een sleutel' de prijs is rond de €200. Hierbij hebben ze de gegevens van mijn auto erbij gehaald. Dus ze wisten over welk model en bouwjaar het ging. Hun uitleg na de afspraak om de sleutel te programmeren is dat het een oude wagen was en ik hem een dag binnen moest brengen met prijs onbepaald omdat ze geen idee hadden hoe lang het kon gaan duren. Voor hetzelfde geld zou het dus nog in de honderden euro's gaan oplopen. Zo is het niet besproken ik betaal niet voor leergeld bij een Peugeot dealer. 2 weken later factuur i. De brievenbus. €160 armer. Zielig dat je op deze manier uw geld moet verdienen. Van een topservice gesproken zeg! Ik ben dan maar de sleutel gaan ophalen omdat ik toch moest betalen. Bij peugeot dealer in Sint-niklaas voor €25 geprogrammeerd binnen 15 min. Er werd mij meegedeeld dat de €25 een standaard prijs is bij Peugeot om een sleutel te programmeren. Dat is wel iets helemaal anders dan bij Lambin.... Om een lang verhaal kort te maken: Die smeren mij een sleutel aan die ze zelf niet kunnen programmeren en dus niet werkt. En ik ben een halve verlofdag kwijt door de zinloze afspraakt. Geen aanrader!
Vriendelijk en behulpzaam mensen gaan goed zorgen voor kleindochter Haar autootje
Mijn ervaring met deze garage is niet zo fijn val in pan met een wagen niet van Peugeot. Platte bat. Kan gebeuren. Komen ter plaatsen willen jump starten lukt niet. Raar bat was helemaal plat. Word nog een paar keer gedaan. Lukt niet. Ze rijden terug naar de garage om een reserve bat en eventuele rollen. Krijg mijn auto bijna gestart en meld dit aan de persoon die me helpt hij zet weer de oplader op de bat en hij start. Maar met een enorme vertraging. Ze zetten nieuwe bat in en ik rij naar de garage om te zien hoe het komt dat de auto niet wil starten direct. Daar wordt een nieuwe zwaardere bat ingestoken en weer het zelfde auto start niet meteen. Ik moet vertrekken. De auto zal niet klaar zijn vrezen ze. Ok denk ik Dag er achter wordt opgebeld door het jump starten zijn er problemen met de computer vermoedelijk. Om 12u komt er een specialist er naar zien. Ik stem in en hoor dat mijn wagen zal klaar zijn rond 3 uur. Wordt op gebeld met de melding mijn wagen is klaar maar u contact is defect en hebben het wat opgelapt maar je kan er echt niet lang met rijden. Je zal naar een audi garage moeten gaan. Waar ik alle begrip voor heb. Waar ik geen begrip voor heb is dat ik thuis kom en dat de oude bat er terug instaat. Dat er volgens kennisen met mijn wagen is rond gereden. En dat ik een rekening heb van 378 euro. Waar enkel op staat depannage ter plaatsen Gebruik hella diagnoze apparaat 25 euro en dan arbeidsloon 287.5 euro. In andere woorden heb niks gemaakt gekregen tijdelijk wel. Voor dit geld zelf geen nieuwe bat. Maar wel de info u contact is defect ga naar audi. Mooi voor een prijs te samen van 378 euro. Volgende keer zouden ze misschien inneens kunnen zeggen als pro van sorry wij kunnen u niet helpen. Bel naar een audi garage. Ik hoor u nu ook denken beste lezer ja dan had je toch gewoon naar een audi garage moeten bellen he. En ja dat begrijp ik ook maar waar ik in pan stond wat deze garage het dichtst. Ik deed het omdat het maar een platte bat was. Wat kan dat nu kwaad. Dus mijn raad voor de lezer dit leest. Doe het niet keer om en ga ergens anders waar ze wel beleeft kunnen zijn als je belt of dat ze al iets weten. Bedankt om de moeite te doen helemaal tot beneden te lezen. Begrijp ook dat deze tekst juist geschreven is als ik thuis kwam na een snik warme dag een file en juist heb mogen zie dat de oude bat. er nog in zat. M.v.g en zwaar misnoegt persoon.
Een heel goede service, heel tevreden over deze garage, super
Goede service en vriendelijke bediening en een heerlijk tasje koffie
Had gebeld voor een probleem met mijn peugot sleutel, en heeft mij totaal niet geholpen en afgelegd zonder iets mee te delen.
Goede service
Altijd vriendelijke ontvangst, koffie staat altijd klaar
Meerdere malen bij Lambin geweest voor aankoop of onderhoud, wordt altijd vriendelijk ontvangen en alles wordt opgelost in overleg. Top garage!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Peugeot Garage Lambin met het openbaar vervoer


Kieldrecht Molenstraat 80 meter
31
83
84
89
Kieldrecht Molenstraat 80 meter
240
Kieldrecht Molenstraat 240 meter
31
Kieldrecht Molenstraat 240 meter
240
Kieldrecht Tragel 350 meter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid